Astro

Od 12 horoskopskih znakova, danas će samo Vodolije uživati! Ovnovima i Blizancima "pakao u najavi"...

Uf, kakav težak dan iz ugla astrologije! Ko preživi, pričaće!

18.09.2019. - 07:00h

LAV

Opterećenost nekim dešavanjima. Moguće je da ste verovali nekom i sada ste razočarani njenim postupcima. Ni u emotivnom delu ne osećate se dovoljno dobro i ispunjeno. Dosta toga vam smeta, a danas baš i niste u raspoloženju da pravite kompromise.

DEVICA

Problemi na poslu, neke nesuglasice kod kuće, sa šefom malo fali pa da se posvađate....možda je najbolje u potpunosti se posvetiti svojim obavezama i distancirati se od svega što se dešava. Čak ni sa voljenom osobom nećete biti posebno raspoloženi za neki dublji razgovor.

VAGA

Ništa od onoga što želite da pokrenete ili pokušate da završite ne funkcioniše kako treba. Stalno morate nešto ili nekoga da čekate. Neće vam biti zanimljivo ni flertovanje. Videćete I sami da će večernji sati doneti mnogo bolje raspoloženje.

ŠKORPIJA

Neka dugovanja ili troškovi vezani za kuću su došli na dnevni red I ne znate na koju ćete stranu. Posvetili biste se svojim obavezama, ali ne možete da se fokusirate. Voljena osoba će pokušavati da vas oraspoloži, ali to neće nešto posebno delovati na vas.