Astro

Od 12 horoskopskih znakova, danas će samo Vodolije uživati! Ovnovima i Blizancima "pakao u najavi"...

Uf, kakav težak dan iz ugla astrologije! Ko preživi, pričaće!

18.09.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/olly18

OVAN

Dosta sumoran dan, jer je evidentno da ne možete ostvariti ono što ste planirali. Neke situacije još uvek utiču na vaše raspoloženje, iako se trudite da ih prevaziđete. Ni emotivni segment danas ne funkcioniše najbolje, pa je možda prava stvar povući se malo u samoću.

BIK

Suočavate se danas sa nekim teškoćama, moguće je da su troškovi pristigli na naplatu ili ste dobili obaveštenje o dugu. Nerviranje vam svakako sledi. Raspoloženje će se popraviti u popodnevnim satima. Voljena osoba može uticati na to.

BLIZANCI

Moguće je da su vaše greške isplivale i da ste suočeni sa posledicama. Lošije raspoloženje. Povucite se da razmislite o svemu, ne svađajte se, sačekajte da se sve u vama slegne. Vrlo brzo će se ovo srediti, samo je potrebno malo lepe komunikacije

RAK

Jednu neprijatnu obavezu morate završiti i nema potrebe dodatno je odugovlačiti. Verovatno je u pitanju neka naporna poslovna obaveza, ili vaše obećanje koje nikako da ispunite. Emotivna nesigurnost, stegnutost i distanciranost iako verovatno za to nema pravog razloga.