Astro

Blizanci danas osvajaju na prvu loptu; Ovnovi će popodne sresti osobu koja im se dopada; Ribe očekuje velika promena na poslu!

U utorak, 17. septembra zvezde su se ovako rasporedile...

17.09.2019. - 07:40h
foto: Depositphotos/iofoto

OVAN

Ono što niste uspeli da završite juče, danas je moguće regulisati, uz malu pomoć kolega. Takođe – velike mogućnosti da napravite važan dogovor ili ostvarite komunikaciju sa potencijalnim saradnikom. Popodne dobro i za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK

Aktivirajte se da vam poslovna prilika ne bi izmakla iz ruku. Neko vam nudi šansu da kroz dodatno angažovanje ostvarite solidnu materijalnu korist. No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vam se odmah podvući pod kožu svojom pričom.

BLIZANCI

Danas vam posao baš I nije na pameti, I gledaćete da uhvatite prvu priliku I nestanete. Sve ono što možete da odložite – odložićete. Ako imate poslovni put – odgovaraće vam da odete I opustite mozak. Super je trenutak da kontaktirate nekoga ko vam se jako dopada, osvajate na prvu loptu.

RAK

Pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas neka lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se malo razmrdate, pa iskoristite popodne za neku šetnju ili za izlazak sa prijateljima. Nemojte biti sami, budite u okruženju ljudi koje volite I koji vole vas.