Astro

Blizanci danas osvajaju na prvu loptu; Ovnovi će popodne sresti osobu koja im se dopada; Ribe očekuje velika promena na poslu!

U utorak, 17. septembra zvezde su se ovako rasporedile...

17.09.2019. - 07:40h

STRELAC

Danas ste u fazonu da biste želeli da nešto promenite, samo ne znate šta. Povremeno ćete biti nervozni, a dobro bi bilo da u takvom raspoloženju ne donosite važnije poslovne odluke. Nije dobro vreme ni za veće troškove. Ostvarujete komunikaciju sa više osoba, moguće I sa bivšim partnerom.

JARAC

Danas ste u vrlo dobrom raspoloženju, skloni tome da obaveze odradite što pre, a i lako uspostavljate kontakte sa novim ljudima koji dolaze u vašu blizinu. Ipak, za lični život nećete imati mnogo vremena. Partner će biti prinuđen da provede još jedno popodne I veče bez vas.

VODOLIJA

Pokušaćete da ostvarite dogovor van uobičajenih poslovnih tokova. Postoji razumevanje, ali realizacija trenutno ne može biti pokrenuta. Danas sa emotivnim partnerom ostvarujete mnogo bolju komunikaciju nego inače. Moguće je napraviti I neke konkretnije dogovore.

RIBE

U poslovnom segmentu dolazi do promena koje vam idu na ruku. Imate izuzetno dobru komunikaciju sa kolegama. Dan je lep za strasne susrete sa voljenom osobom, ali samo ako vi budete imali dovoljno volje I energije za neki izlazak. Vama lično – više bi odgovarala kućna atmosfera.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".