Astro

Blizanci danas osvajaju na prvu loptu; Ovnovi će popodne sresti osobu koja im se dopada; Ribe očekuje velika promena na poslu!

U utorak, 17. septembra zvezde su se ovako rasporedile...

17.09.2019. - 07:40h

LAV

U toku dana bićete opterećeni razgovorom I nekom nerešenom situacijom sa važnim saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Nije povoljan dan da odete u kupovinu – potrošićete mnogo više nego što ste planirali. Danas pokušajte da budete umereni u svemu.

DEVICA

Danas imate potrebnu stabilnost u dogovorima I možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima sarađujete. U kontaktima sa suprotnim polom lagano navodite vodu na svoju vodenicu i unapred se radujete ostvarenju želja.

VAGA

Dan je savršen za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa poslovnim saradnicima. Možete postići mnogo više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta kontakata sa pripadnicima suprotnog pola i dosta prilika da osvojite i zavedete pričom.

ŠKORPIJA

I vašem znaku je poslovni segment danas postavljen više nego dobro. Odnos sa nadređenim sada, za razliku od prethodnih dana, funkcioniše sa mnogo poštovanja. Škorpijama je danas naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje samo seksualne priče.