Astro

Ovog ponedeljka na poslu: Device nesigurne, Strelčevima stižu dobre vesti, Lavovi pod velikim pritiskom...

Zanimljiv dan na poslovnom planu za mnoge znakove!

16.09.2019. - 07:30h
Poslovne obaveze
Poslovne obavezefoto: Depositphotos/inesbazdar

OVAN

Dan sa lepim i povoljnim prilikama u poslovnom sektoru. Mogućnost dogovora koji vam je bitan. U odnosu sa nadređenima može biti tenzije. Dobar odnos sa voljenom osobom, ali postoji prikrivena ljubomora sa vaše strane.

BIK

Danas su vam na pameti samo poslovni projekti i načini na koje možete doći do novca. “Boli” vas neko dugovanje koje pokušavate da rešite što pre. Ipak, odvojićete dovoljno vremena za slatka flertovanja sa mlađim kolegom. Odnos sa emotivnim partnerom je odličan.

BLIZANCI

U pozitivnom ste raspoloženju pa će biti lako izboriti se sa svakom napetom situacijom na poslu. Suštinski ste mirni, jer shvatate da ne vredi nervirati se oko nekih momenata sa kolegama. Kontaktiraće vas osoba koja vam se jako dopada, ali će bar za sada ostati samo na komunikaciji.

RAK

Kako dan bude odmicao bićete sve raspoloženiji za posao. Verovatno ćete najviše uraditi u poslednjim satima, a pojedinima neće biti teško ni da deo posla odnesu kući ili obaveze završe nakon radnog vremena. Zaokupljeni ste mislima o bivšem emotivnom partneru.