Vreme je za nedeljni horoskop: Ovnovi su energični, Rakovi se osećaju rasterećenije, Škorpije pronalaze balans

Da li su Vam zvezde naklonjene ove nedelje?

Horoskop, foto: Depositphotos/painterr
Horoskop, foto: Depositphotos/painterr
.

OVAN

Hrana

U vama tokom ove sedmice kulja ogromna količina energije, ali to nikako nije razlog da navalite na klopu bez ikakve mere. Opravdanja tipa „pa moram da pojedem pola torte, baš sam se istrošio/istrošila od jutros“ stvarno ne piju vodu....

Ljubav

Fina nedelja da sredite odnos sa emotivnim partnerom. Merkur i Venera ruku pod ruku šetaju kroz vaše polje partnerstava – sve se može kad se dvoje dogovore i slože! E, imamo samo jedan problemčić ovde – vi ste samo delimično prisutni i polovično čujete voljenu osobu, ili bolje da kažemo – na jedno uvo vam uđe, na drugo odmah izađe....Pokušavam da kažem da je vama sada posao na prvom mestu, a za voljeno biće – ma dogovorićete se, samo da uhvatite malo vremena....Slobodni – još uvek gro ljubavnih šansi ide preko posla....pa nije ni čudo obzirom da tamo provodite i dane i noći....A iskreno rečeno - te ljubavne šanse nekako više mirišu na strast, ali dobro – ako vi to zovete ljubavlju, onda neka bude tako!

Posao

Posle opšteg kolapsa i haosa koji se dogodio tokom prethodne sedmice i koji vas je razvukao na sto strana odjednom – ova nedelja će vam doći kao melem na ranu. To ne znači da ćete biti opušteni i bez ijedne brige na ovom svetu, neeee! Već – da će sve ipak funkcionisati normalnije, da neće biti baš toliko nepredviđenih situacija, da ćete se dobro snalaziti i odlično raditi, da će biti prostora za nove dogovore i stabilizaciju odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima....Malo li je?

Novac

Vesti o novcu. No, nisu samo vesti – i parice stižu! Taman da popune vaše namučene novčanike....

Zdravlje

Želudac i creva vam i dalje vrlo čudno grgoljaju i povremeno boluckaju. Više obratite pažnje na ishranu!

BIK

Hrana

U ovoj sedmici baš i nemate neku posebnu želju da kuvate, spremate, pržite, pripremate....Najradije biste skoknuli do nekog finog restorana (još bolje ako ste u društvu) ili uzeli neki lagani zalogaj usput. Prijaće vam salate, obroci sa manje mesa i mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti.

Ljubav

Partner je prezauzet svojim problemima i prioritetima a vi u trenucima kada se osećate usamljeno –

flertujete. Pa šta da radite kad vam je dosadno. A i prija vam kada vidite divljenje u nečijim očima i skontate koliko želi da vas osvoji. Pa dobro, da li ćete „pasti“ na ove šarmantne udvarače? Moram da priznam – jako malo verovatno. Vama je to slatko i samo se jaki na rečima, a na delu – ma nikako....Ukoliko ste slobodni, e tu već ima pravih šansi da se zaista nešto, konkretno i dogodi. Možda ćete se u početnom momentu dvoumiti ili biti nesigurni, ali jedna zanimljiva pričica itekako može da vas povuče. Imate pred sobom period koji je dobar za ljubav – iskoristite ga, šta čekate?

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice je aktivirano tranzitom Venere i Merkura, pa je ovo odličan period da se radi i zaradi. I da se dogovori i da se naprave neke povoljne poslovne prilike. Bićete u skroz ok radnom fazonu, spremni na saradnju i korektni prema kolegama, pa čak i onda kada se prave da „nisu odavde“ i kada očekuju da im vi priteknete u pomoć. Šta vam teško. Vi ćete u ovoj sedmici biti uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pred kraj nedelje moguć manji nesporazum sa nadređenima.

Novac

Dosta ste se stabilizovali u ovom segmentu.

Zdravlje

Manji problemi sa kožom. Proverite hormone i stanje štitne žlezde.

BLIZANCI

Hrana

Znate – kolači, slatkiši, voćkica, pa ni energetske pločice – zaista se ne računaju u obrok. Prema tome, nemojte da zavaravate glad ovim usputnim zalogajima, već pronađite dovoljno vremena da sebi pripremite i organizujete dobar i zdrav obrok.

Ljubav

Ušećerili ste se i nabacili najlepši i najslađi osmeh na lice – i spremate se da se voljenoj osobi ponovo podvučete pod kožu pošto ste itekako svesni da u prethodnom periodu baš i nije bilo mnogo bajnih, sjajnih i opuštenih momenata između vas dvoje. Sve ono lepo i slatko što ste prećutali – sada možete da kažete. Poznajući vas – sigurna sam da će ove taktike uroditi plodom. Oni koji su slobodni – ovo jeste za vas vreme provoda, opuštencije i mnogobrojnih izlazaka i kontakata sa suprotnim polom. Baš ste se nameračili na jednu osobu koja vam je mnogo slatka i simpatična, baš po vašoj meri. Zaista ćete se truditi da je osvojite i mislim da ona ne može ostati ravnodušna.

Posao

Jedna prilično korektna nedelja je pred vama. Još uvek će povremeno biti prisutna nervoza i problemi sa kolegama, ali sada mnogo lakše sa time izlazite na kraj. Polako pripremate teren da otvorite nove poslovne priče, pa će u ovoj sedmici biti preliminarnih dogovora –čisto da znate da li i drugi razmišljaju isto kao i vi. Dobijate obećanje podrške od osoba koje su vam bitne i to vam je trenutno najvažnije. Nedelja je dobra za kreativnost i rešavanje situacija koje su do sada bile zatvorene za vas.

Novac

Novac od samostalnog ili dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Stariji Blizanci neka provere holesterol i šećer.

RAK

Hrana

Raspoloženje vam se popravilo, apetiti takođe. Neka je veselija i opuštenija atmosfera i kod kuće – svaki čas su tu gosti, prijatelji – a znate i sami – u društvu se uvek slađe i lepše klopa. Nemojte samo preterivati sa slatkišima i jakom hranom – znate da vam je stomak osetljiv...

Ljubav

Da se razumemo – savršeno nije, ali je odnos sa voljenom osobom dosta korektan u ovom periodu. I dalje vi smatrate da dobijate premalo u odnosu na ono što dajete, i dalje vam fali one prave, otvorene i nežne komunikacije sa partnerom, i dalje vas hvataju povremeno sumnje i talasi besa – ali kako je bilo, sada je ekstra! I biće u ovoj nedelji lepih momenata kojima ćete moći da se radujete. Slobodni – nešto se dešava između jedne osobe i vas i vi prosto niste sigurni šta je to....Komunikacija sa njom vam je slatka, ali vas zbunjuje jer ne znate da li je to muvanje ili samo ljubaznost sa njene strane. Ne brinite, kazaće vam se samo – jer druga strana će tokom ove nedelje mnogo otvorenije nastupiti prema vama....

Posao

Nervirali ste se oko nekih situacija na poslu, strahovali kako će se i da li će se uopšte to odraziti na vašu poziciju....ali dani koji su pred vama će vam pokazati da možete po ovim pitanjima da se opustite. U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mesto i uklapa se i sada već možete da malo danete dušom. To ne znači da neće povremeno biti frke – ma hoće, ali sada je to već za vas ništa u odnosu na ono što ste imali tokom prethodne nedelje.

Novac

Niste nezadovoljni, dosta stabilna situacija.

Zdravlje

Osećate se rasterećenije, lakše.

 

Horoskop, foto: Depositphotos/painterr
Horoskop, foto: Depositphotos/painterr
.

LAV

Hrana

Osećate se bolje nego u dužem vremenskom periodu. Izgleda da ste uspeli da pronađete pravu meru i način ishrane koji vam u potpunosti odgovara. Sa povrćem ne možete nikada pogrešiti – zato slobodno navalite i zašarenite vaš tanjir!

Ljubav

Već neko duže vreme vi kao da nemate čemu da se istinski radujete kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Ništa se spektakularno po ovom pitanju neće promeniti ni u sedmici u koju ulazimo, osim što će vaši susreti, razgovori, dogovori – postati nekako „mekši“, lakši, brže ćete se dogovarati bez natezanja i ubeđivanja. Pa dobro – za početak, i ovo je dobro! Slobodni Lavovi imaju dve opcije – ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja – u ovoj sedmici vam sledi pojačana komunikacija sa jednom osobom. Ništa se neće konkretno dogoditi – još uvek se ne vidi ljubavni susret, ali mora se priznati da će vam razgovori sa njom prijati i da ćete početi češće i intenzivnije da razmišljate o ovoj osobi.

Posao

Evidentno je da se ili najveća tenzija u poslovnom segmentu spustila, ili pak da ste vi uspeli da se bolje i efikasnije organizujete. U svakom slučaju – sledi vam jedan mirniji period u kojem ćete imati dovoljno prostora da eventualne propuste iz prethodne nedelje sada sredite i ispravite. Pred vama se otvaraju i mogućnosti za dogovore i vrlo korektne kontakte sa poslovnim saradnicima i partnerima. Ukoliko ste nezaposleni, pravi je trenutak da počnete da tražite posao i da se raspitujete.

Novac

Bolji novčani prilivi, moguće i iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste, mada je umor prisutan.

DEVICA

Hrana

Vrlo dobro znate i šta valja i šta ne valja u vašem načinu ishrane i ono što je dobro – sada to možete da ispravite i korigujete. Odličan je momenat da dovedete sebe u red i to vam sada neće ni malo teško pasti.

Ljubav

Situacija sa partnerom počinje polako da se stabilizuje. Otvara se više prostora za dogovor, za

kompromis – kao da ste i jedno i drugo shvatili da ste u prethodnom periodu preterivali bez ikakvog razloga i sada pokušavate da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret. Uključite svoj šarm, a znate i sami koliko ga imate samo kad hoćete – budite topliji i nežniji prema voljenoj osobi i sve će lakše doći na svoje mesto! Slobodne Device – lep momenat da se otpočne nešto novo, da priča sa osobom koja vam se dopada krene lako, spontano, slatko. Možda će to u početku biti samo porukice, samo kratki susreti ili razgovori – ali to je odlična osnova da se priča razvija u pravom smeru!

Posao

Iako ste u prethodnom periodu povremeno imali utisak da se sve zablokiralo i stalo i da se nikada neće pomeriti sa mesta, već ova nedelja će vam dokazati da to nije tako! Sve počinje da se pokreće i to neće biti lagan pokret, već jedan nagli „cim“ – prema tome vežite se, polećemo! Ono što ste radili, oko čega ste se trudili čak i onda kada nije izgledalo da to ima bilo kakvog smisla, sada počinje da daje svoje rezultate. I oni neće biti mali! Vreme je da naplatite sve napore!

Novac

Dobre vesti o novcu, mogućnosti za više priliva.

Zdravlje

Moguće glavobolje i manji problemi sa pritiskom.

VAGA

Hrana

Venera je u vašem znaku pa ćete njene benefite osetiti na svaki način, pa i po pitanju ishrane. Jednostavno – dovešće vas u balans. Ako je potrebno da smršate, to će se desiti u narednom periodu. Ako je potrebno koje kilce za vaše oblinice – nabaciće se baš tamo gde treba....

Ljubav

Okrenuli ste se sebi, sebe postavili na prvo mesto a partner je otišao u neki drugi plan. Ovo inače nije vaš uobičajen način funkcionisanja, ali jednostavno više nemate ni volje ni želje da čekate voljenu osobu da se smisli i posveti vam pažnju. Vi ćete krenuti da slatko ćakulate sa nekim ko je od skora probudio vaše interesovanje i biće vas briga za sve. Slobodni – nešto je krenulo da se dešava na ljubavnom planu, pokrenula se jedna ili dve zanimljive komunikacije i vi se baš osećate fino, poletno. Vi ste nenadmašni kada je flertovanje u pitanju, to vam je prosto – u krvi i istinski ćete uživati u prilici da pokažete i svoju inteligenciju, ali i svoj šarm i harizmatičnost. Za sada ide dobro, a za posle – videćemo...

Posao

I kod vas dolazi do smirenja napetosti koja je prosto ključala u prethodnim nedeljama. No, to ne znači da ćete imati manje posla, naprotiv – sada ćete ga samo lakše i poletnije obavljati. Sa osmehom na licu i očas posla rešavaćete i najkomplikovanije situacije, one koje su vam do sada zadavale glavobolju a sa kojima u ovom periodu izlazite na kraj očas posla. I dalje će oko vas postojati teški ljudi, ali ih vi nećete ni videti ni čuti ili ćete pronaći pravi modus kako da ih ishendlujete bez po muke.

Novac

Finansijska situacija kreće da se popravlja. Novac lakše dolazi do vas.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se stabilizuje.

ŠKORPIJA

Hrana

Vi polako pronalazite svoj unutrašnji balans. Kao da sve dolazi na svoje mesto i počinjete da se osećate dobro. Samim tim i sve ono što se vezuje za ishranu se popravlja, sređuje. Sada lako možete prepoznati koji vam tip ishrane i koje namirnice najviše odgovaraju i čine dobro.

Ljubav

Odlična nedelja da se poboljša komunikacija sa emotivnim partnerom. I jedno i drugo želite to i svako od vas će, na svoj način da se potrudi da stvari dođu na svoje mesto. Ovo ne znači da će sada sve krenuti savršeno i bez ikakvih prepreka, ne – već pre označava da ćete jedno kod drugog prepoznati želju, volju i nameru da se situacija izbalansira. To je odličan početni korak, zar ne? Slobodne Škorpije – vi ste živnuli i to je sada očigledno svima oko vas. Na licu vam je tajanstven osmeh i ne želite da otkrivate zbog čega i zbog koga. Evidentno je da vam se po mislima mota jedna osoba i da se zbog komunikacije sa njom osećate dobro. Neka sve nastavi ovako kako je započelo.....

Posao

Papirološka pitanja su počela da se odmotavaju i rešavaju a do vas u ovoj nedelji dolaze i lepe vesti koje se mogu vezivati za novac, za inostranstvo, za državne i javne ustanove.Imate osećaj da su se stvari pokrenule, samo se bojite da se ne dogodi kao i do sada – da sve u nekom momentu, nepredviđeno – stane. Za sada nemate razloga za brigu, pogotovo što vam podršku daju osobe koje su od velike moći i uticaja. Nedelja koja je poslovno dosta jaka i koja može promeniti mnogo toga.

Novac

Okolnosti u sektoru finansija vam sve više idu na ruku.

Zdravlje

Sklonost sitnijim povredama.

 

Horoskop, foto: Depositphotos/painterr
Horoskop, foto: Depositphotos/painterr
.

STRELAC

Hrana

Prija vam i privlači vas hrana koja je više začinjena – odgovara vam bogatstvo i eksplozija ukusa na jeziku i nepcu. Gledajte da ne preterate i pokušajte da uživate umereno (ukoliko je tako nešto uopšte moguće). Uzimajte dovoljno tečnosti, potrebna vam je jača hidratacija.

Ljubav

Polako, korak po korak – situacija sa emotivnim partnerom će krenuti da se rešava i stabilizuje. Voljena osoba uspeva da pronađe prave načine da vam priđe, a vi ćete na njene pokušaje umeti da odgovorite. Tenzija se smiruje i ponovo je lako dogovoriti se i pronaći kompromis po svim pitanjima. Doduše, vi lično još uvek imate neke nedoumice, ali hajde da pustimo da vreme ovo razreši i pokaže vam put....Slobodnima je ovo odlična sedmica za jedno novo poznanstvo i za veliki pokret na emotivnom planu. Jedna nova osoba može ući u vaš život totalno neočekivano, najpre preko poslovnog segmenta ili eventualno – preko društvenih mreža.

Posao

Tenzija se spušta i ponovo je lako funkcionisati kada je posao u pitanju. Zategnuti odnosi, bilo sa saradnicima ili nadređenima kreću ka rešavanju i sada je itekako moguća stabilizacija. Ne samo to – od ove nedelje očekujte i nove poslovne šanse i mogućnosti dogovora oko saradnji koje bi bile jako isplative po vas. Pregovori idu tačno onako kako ste priželjkivali i vaš stari optimizam će ponovo početi da se budi. Dobra nedelja koja će vam doneti prave prilike i velike poslovne pomake.

Novac

Novac vam dolazi sa dve strane. Zatvarate neko staro dugovanje.

Zdravlje

Osećate se dobro.

JARAC

Hrana

Sedmica u kojoj posebnu pažnju morate obratiti na kvalitet namirnica i njihov rok trajanja. Takođe, konzumirajte hranu koja se lako vari i koja ne opterećuje vaš želudac. Naime, varenje vam je dosta usporeno i mogu se očas posla javiti stomačne tegobe.

Ljubav

Ovo je sedmica u kojoj Saturn, vladar vašeg znaka – kreće direktnim hodom. Imate iza sebe duži

vremenski period u kojem je trebalo da mnogo toga rešite u odnosu sa voljenom osobom. Sada ćemo uskoro videti koliko ste istinski bili uspešni u tome. Ova sedmica konkretno donosi uglavnom stabilne odnose sa partnerom, mada sam početak i sam kraj mogu biti pomalo naporni i zahtevni za vas. Slobodni – slede vam zanimljivi kontakti preko poslovnog segmenta. Moguće je da je ova osoba zauzeta i to vas sprečava da se upustite u nešto više sa njom mada vam se svakako uvukla u misli i razmišljanja. Da li će sve ostati samo na razmišljanjima – to ćemo vrlo brzo videti....

Posao

Direktno kretanje Saturna u vašem znaku označava konačni kraj perioda u kojem ste tapkali u mestu po mnogim, vama važnim poslovnim pitanjima. Stvari se od ove sedmice značajnije pokreću, ali ne uz težinu i komplikacije kao do sada, već na jedan lakši, brži i opušteniji način. Moguće je da vam stoji poslovni put ili makar značajniji kontakti sa inostranstvom. U ovoj sedmici se prave preliminarni dogovori, a vrlo je moguće da do njenog kraja dođe i do potpisivanja vama vrlo značajnog ugovora.

Novac

Iako finansijski prilivi nisu veći nego inače, troškovi su smanjeni pa bolje baratate novcem.

Zdravlje

Ne zanemarujte bolove u lumbalnom delu kičme.

VODOLIJA

Hrana

Glad koju ste konstantno osećali (a koja je bila posledica unutrašnje nervoze i napetosti) počinje da popušta u ovoj sedmici i mnogi od vas će ubrzo primetiti smanjenje broja kilograma. Čak i da jedete apsolutno isto kao i do sada – vaš metabolizam će se ubrzati.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom možda nije najsavršeniji, ali je znatno mirniji u odnosu na prethodni period. Nekako se lakše pronađu prave reči, lakše se dođe do dogovora i kompromisa. U suštini, stvari polako dolaze na svoje mesto i rešavaju se. Ovo je mali korak napred, ali korak po korak – i bićete vas dvoje dobro i to vrlo brzo. Slobodne Vodolije su pokrenule nešto i to nešto im baš, baš prija. To još uvek nije prava ljubavna priča, pre je SAMO priča – ali ta priča je slatka, inspirativna, zanimljiva i svakako vam donosi osmeh na lice. Uživaćete u razgovorima sa ovom osobom, u simpatičnom nadmudrivanju kroz koje će se provlačiti obostrana želja da se između vas dogodi nešto više....

Posao

Dobra poslovna sedmica je pred vama. Možda nije savršeno, ali kako je bilo u prethodnom periodu – u odnosu na to sada su vam sve obaveze i sve ono što morate uraditi „luk i voda“. Jednostavno – sve nekako ide mirnije, na lakši i lepši način – rešenja se jednostavnije pronađu a ona tenzija koju ste osećali i u sebi i oko sebe – definitivno iščezava. Vi ste u periodu kada će poslovne prilike početi intenzivnije da se otvaraju pred vama – ne budite lenji i opušteni, grabite ih!

Novac

Mirnije funkcionisanje u ovom segmentu. Olakšane novčane prilike.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem i mogućnost povreda na početku i pred kraj nedelje.

RIBE

Hrana

Tenzija u vama se smiruje, a samim tim – stabilizuje se i sve ono što se vezuje za ishranu. Polako počinjete da funkcionišete normalno, u vašem fazonu.....Još uvek su apetiti nešto više otvoreni za slatkiše i sladolede – ali ništa preterano.

Ljubav

Zvanično – najnapetiji period, onaj koji je bio prožet sumnjama, nesigurnostima, tenzijom i u kojem niste nikako na duže mogli da se usaglasite sa partnerom – sada je iza vas. Od ove sedmice otvorene su vam šanse da se „vratite“ jedno drugom na pravi način – da se komunikacija poboljša i da uživate u više lepih zajedničkih trenutaka. Pa, idemo polako u ljubavnu renesansu.....Ukoliko ste u neko skorije vreme prekinuli sa partnerom sada ćete početi da se preispitujete i razmišljate da li je to bio baš pravi potez....Slobodne Ribe – u ovoj sedmici ćete dati šansu jednoj osobi. I čini mi se da se nećete pokajati zbog toga. Prijaće vam kontakt i susret sa njom, doneti vam opuštenost i osmeh na lice.

Posao

Gde god da vas poslovne okolnosti bacaju, vi se u ovom segmentu snalazite kao riba u vodi. Prosto rečeno – ja za vaše poslove ne brinem ni malo – kada ste uspeli da prevaziđete neke tenzične situacije u prethodnom periodu, sve ovo što dolazi na dalje za vas je sitnica. Da me ne razumete pogrešno – neće u ovoj nedelji biti nekih posebnih neprijatnosti, samo one dnevne, uobičajene obaveze i žurba. Saradnik iz prošlosti ili neko koga jako dugo poznajete nudi vam povoljnu poslovnu priliku. Vredi razmisliti.

Novac

Onako, neće biti savršeno jer vam sledi trošak početkom sedmice.

Zdravlje

Starijima manji reumatski bolovi u zglobovima i kičmi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs