Astro

Bikovi, danas je pravi trenutak za poslovni dogovor; Device, ne oklevajte - propustićete šansu!

Šta je petak 13. spremio za vaš horoskopski znak?

13.09.2019. - 07:00h

LAV

Okupiraće vas veliki broj obaveza koje ste nekako gurnuli na stranu u prethodnom periodu. Možete izaći iz svega ovoga, ali ćete morati da budete posvećeni, a moguće je i da ćete morati da potražite pomoć od kolega. Imate premalo vremena da biste se posvetili voljenoj osobi, a i osećate se dosta iscrpljeno.

DEVICA

Možete propustiti neke zaista dobre prilike ako budete suviše čekali ili oklevali prilikom odluka. S druge strane – bojite se promašaja i to vas sprečava da se „pustite“. Pokušajte da pronađete unutrašnji balans. Dobra komunikacija sa nekim koga doživljavate kao osobu sa sličnim razmišljanjima kao što su vaša.

VAGA

Neke napete situacije i tenzije u poslovnom segmentu neće se direktno odraziti na vas, osim što ćete imati nešto veći broj obaveza nego što je to uobičajeno. U emotivnom segmentu imate velike želje, ali sa druge strane – očekujete da druga strana pokrene inicijativu i angažuje se.

ŠKORPIJA

Imate više nego dovoljno energije za sve, a tokom ovog dana ona će vam itekako biti potrebna. Neke stvari ćete morati da pokrenete na mišiće, što vas nervira, ali shvatate da je drugačiji način sada nemoguć. Danas ste prilično opsesivni i ljubomorni. Ne stežite voljenu osobu isuviše.