Astro

Ova subota skupo će koštati Vodolije - sve će dati na provod; Lepo se zabavljaju i Bikovi i Vage - flert im je na vidiku

Rakovima je vreme pokrenu izvesna pitanja.

14.09.2019. - 07:30h
Partijanje
Partijanjefoto: Depositphotos/pressmaster

OVAN

Verovatno je da danas niste planirali da budete aktivni u poslovnom segmentu i smoriće vas što ćete morati da posvetite svoje vreme jednoj obavezi. No, odlično je što vas ova okupiranost drži samo u prepodnevnim satima – popodne je već samo vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca nego što ste planirali i možete na kratko biti zabrinuti zbog stanja svojih finansija. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka...

BLIZANCI

Moguće je da će vam neko od kolega danas priteći u pomoć po pitanju obaveza i to u velikoj meri. Ostaćete iznenađeni, jer je ovo neko ko se ne angažuje tek tako oko drugih. Ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK

Okolnosti u poslovnom okruženju su danas izuzetno dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju jednu zaista veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima. Vreme je da pokrenete neka pitanja..