Zvezde kažu: Ovo su najgore osobine vašeg znaka!

Svaki horoskopski znak ima odgovarajuće osećanje ili osobinu koji ga prate u životu, koji su njegova životna lekcija, a koja ih vraća nekoliko koraka unazad. Svako ko uspe da ih savlada, to jest ukoliko savlada sebe, za njega ne postoje veće prepreke.

Izvor: Alo.rs/D.M.  |  
Foto: GCapture/Shutterstock
Foto: GCapture/Shutterstock
.

Ovan – bes

Ovnovi često mogu da budu ispunjeni besom i napetošću. Ako se iznervira, Ovan ruši sve pred sobom. Bitno je da se sklonite sa puta dok ga ne prođe. Nepredvidivi su. Uvek može da dođe do problema i sa njima se nikad ne zna. Brane se i kad ne treba da se brane. Moraju da nauče da kontrolišu svoju energiju i ljutnju.

Bik – nezasitost

Bikovi vole da rade stvari u kojima mogu da uživaju ne misleći na posledice. Oni nemaju meru u hedonizmu. Bilo da je to dobra hrana, seks ili neki skup poklon, Bik može da bude neverovatno nezasit.

Blizanci – neiskrenost

Ovaj znak ima lošu naviku da kaže šta ne misli ili da izvrne malo istinu, onako kako baš njemu odgovara. Vickastost ne prolazi kod svakog. To je najverovatnije zato što on ima dve persone u sebi, i svaka priča svoju priču. Ipak, gotovo nikad nema lošu nameru, može da bude na lošem glasu kao neko ko govori neistine.

Rak – udovoljavanje drugima

Ovaj znak mora svakome da udovolji, svakog da “ušuška”. On je majka Zodijaka i ne krije to. Trudi se i kad treba i kad ne treba, ali onda nije dobar za sebe. Dok mu drugi skrenu pažnju na to, već bude kasno da se posveti sebi.

Lav – egocentričnost

Lav je jako sebičan i usmeren na sebe. Nema tog partnera ili prijatelja koji ima veće probleme od njega, bolju partnerku/a, od njega ili bolji posao, psa. Sve njegove je najbolje, pa i kad nije. Arogantan je i pun sebe, ali to će se teško promeniti.

Devica – sitničavost

Device žele da sve bude savršeno i da svi ostali budu kao one. Onda bi trebalo da prestane da traži drugim ljudima mane i da im govori šta sve nije u redu, jer svako treba da gleda sebe. Kada nije zadovoljna sobom, ne treba kod drugih da traži šta može da se popravi, nego da se posveti svom životu.

Vaga – narcisoidnost

Vagama nije ništa bitno kao to da su one dobre, lepe i da se sa svima slažu. Po svaku cenu će biti fine prema osobama koje ne vole samo da bi dobile sve što žele. Mogu da se smeškaju nekom ko im se ne dopada baš, ali imaju neku korist od njega. Bitno je samo da uvek izbegavaju rasprave, traže komplimente i niko nikad nije bolji ili lepši od njih. Za njih tu nema kompromisa.

Škorpija – strastvenost

Škorpije imaju veliku potrebu da budu stalno svima privlačne. I zato ulaze iz veze u vezu dok se ne smire. Ipak, nije lako, jer su njihove strasti jake i stalno mogu da pokleknu. Požuda je veliki problem, ali se sa godinama može smanjiti.

Strelac – sklonost avanturi

Strelčevi vrlo često padaju u iskušenje flerta sa drugim ljudima. Se*s im je zabavan, imaju problem da ostanu verni. Nije lako ni njima, ni drugima sa njima.

Jarac – ambicioznost

Jarac ima problem da napusti posao posle smene jer želi da bude najbolji, najuspešniji, ko bi drugi bio bolji od njega. On ne odustaje ni posle radnog vremena, ni kad ode kući. Nikad ne odustaje, ma koliko svega žrtvovao u životu. Treba da se zapita da li je sav taj uspeh vredan tolikog odricanja.

Vodolija – “genije” bez premca

Vodolije misle da su izuzetak od svih pravila i da su najpametniji, najbolji i da su iznad svih. Oni i jesu u simobolici iznad oblaka, pa ne čudi ovakvo ponašanje. Niko im po inteligenciji nije ni blizu i to će Vam staviti do znanja.

Ribe – lenjost

Ribe vrlo često imaju glavu u oblacima, ali preteruju u svojim sanjarenjima. Nemaju volje da rade i to se vidi, čak i ne kriju. Odrade šta moraju, a ostalo može neko drugi. Žive u nekom izolovanom svetu da nemaju nameru da u ovom rade bilo šta.