Astro

Ako je verovati horoskopu, ovo su najgore osobine vašeg znaka!

Svako od nas ima vrline i mane, a evo šta “kaže” horoskop – koje su vaše najgore osobine prema horoskopskom znaku.

11.01.2021. - 20:00h
Zodijak
Zodijakfoto: Depositphotos/painterr

Ovan – bes

Ovnovi često mogu da budu ispunjeni besom i napetošću. Ako se iznervira, Ovan ruši sve pred sobom. Bitno je da se sklonite sa puta dok ga ne prođe. Nepredvidivi su. Uvek može da dođe do problema i sa njima se nikad ne zna. Brane se i kad ne treba da se brane. Moraju da nauče da kontrolišu svoju energiju i ljutnju.

Bik – nezasitost

Bikovi vole da rade stvari u kojima mogu da uživaju ne misleći na posledice. Oni nemaju meru u hedonizmu. Bilo da je to dobra hrana, seks ili neki skup poklon, Bik može da bude neverovatno nezasit.

Blizanci – neiskrenost

Ovaj znak ima lošu naviku da kaže šta ne misli ili da izvrne malo istinu, onako kako baš njemu odgovara. Vickastost ne prolazi kod svakog. To je najverovatnije zato što on ima dve persone u sebi, i svaka priča svoju priču. Ipak, gotovo nikad nema lošu nameru, može da bude na lošem glasu kao neko ko govori neistine.

Rak – udovoljavanje drugima

Ovaj znak mora svakome da udovolji, svakog da “ušuška”. On je majka Zodijaka i ne krije to. Trudi se i kad treba i kad ne treba, ali onda nije dobar za sebe. Dok mu drugi skrenu pažnju na to, već bude kasno da se posveti sebi.