Astro

Bikovi danas pritiskaju partenra, Škorpije su van sebe od ljubomore, a Strelčevi sumničavi prema voljenoj osobi!

Danas emocije dominiraju! Gotovo sve pripadnike horoskopa čeka neko dramatično iskustvo u ljubavi...

12.09.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Pažnja vam je dosta rasuta, moguće je da ste u nekom čudnom raspoloženju i u ovakvom danu lako je zaboraviti na važne situacije, obaveze I osobe. Zapišite ono što morate odraditi! U emotivnom segmentu stoji velika potreba za voljenom osobom. Jedva čekate susret.

BIK

Danas je pravi trenutak da pokrenete jedan poslovni dogovor, jer možete mnogo lakše dopreti do saradnika. Prilagodite se zahtevima druge strane, ovo neće ići na vašu štetu. Budite više opušteni u kontaktu sa voljenom osobom, malo je pritiskate svojim zahtevnim ponašanjem.

BLIZANCI

Danas verovatno ni vi sami ne možete da „pohvatate“ promene svojih raspoloženja. Povremeno ćete se ponašati tako da će se saradnici pitati da li mogu da se oslone na vaša obećanja. U velikoj meri ste usmereni na emotivni segment, intenzivno razmišljate o jednoj osobi.

RAK

Odličan je trenutak da u većoj meri pokrenete svoje planove, jer danas može doći do realizacije. Stoji vam velika podrška od strane kolega i na njih se možete osloniti. Sledi vam kontakt sa nekim ko će učiniti da vam srce zadrhti u trenutku. Velika želja za avanturom, intenzitet i strast.