Astro

Bikovi danas neće dobiti novac koji očekuju, Vodolije nisu sigurne da li da se raduju ili da budu zabrinute...

Ako je sudeći po rasporedu Zvezda, ova sreda neće biti ni malo jednostavna...

11.09.2019. - 08:21h

LAV

Ni malo niste zadovoljni kako se odvija jedan poslovni dogovor ili saradnja, ali trenutno tu ne možete ništa konkretnije uraditi da biste stvari okrenuli u svoju korist. Ne potencirajte na promenama, one sada nisu moguće. Preterana očekivanja prema emotivnom partneru.

DEVICA

Brinete se zbog jednog poslovnog dogovora i razmišljanja o tome kako da pokrenete situaciju će vas okupirati. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, jer postoje okolnosti koje vam možda nisu poznate. Stoji vam iscrpljenost u drugom delu dana, pa možda nećete biti voljni da se posvetite partneru.

VAGA

Pred vama je dosta veliki broj poslovnih obaveza. Nešto od ovoga će vam izgledati kao prepreka koju ne možete prevazići, maltene nerešivo, ali ćete biti iznenađeni da nekako sve ipak dolazi na svoje mesto. Mogu vam pomoći osobe od kojih to niste ni očekivali. Emotivno prilično stabilno.

ŠKORPIJA

Toliko ste opterećeni nekim poslovnim pitanjem, da ćete više od pola dana provesti u razmišljanjima kako da ovo rešite i više manje se vrteti u krug. Možda je bolje da se usmerite na neku drugu stranu. Sledi vam jako zanimljiv susret u popodnevnim ili ranim večernjim satima.