Astro

Bikovi danas neće dobiti novac koji očekuju, Vodolije nisu sigurne da li da se raduju ili da budu zabrinute...

Ako je sudeći po rasporedu Zvezda, ova sreda neće biti ni malo jednostavna...

11.09.2019. - 08:21h
foto: Depositphotos/agencyby

OVAN

Sve ono što ste započeli tokom prethodnih dana danas će dostići svoju kulminaciju i razrešenje i izgleda mi da ćete u potpunosti biti zadovoljni time kako se sve odvija. Pravite strategiju kako da se približite jednoj osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK

Danas biste trebali da budete nešto oprezniji po pitanju finansija, jer su mogući gubici, pa vam se nikako ne preporučuju veća ulaganja. Takođe – moguće je da nećete dobiti novac koji ste očekivali. Posvetite se osobama koje su vam bliske, potrebno je da im pružite više pažnje.

BLIZANCI

Bilo bi dobro da danas ne reagujete impulsivno i ishitreno, već da budete proračunati u dogovorima i komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. Sve može proći mnogo bolje od onoga što ste očekivali. Emotivni partner je danas posesivan i opterećivaće vas svojom ljubomorom.

RAK

Previše planirate, a u isto vreme se opterećujete detaljisanjem i moguće je da na kraju ništa konkretno nećete ni uraditi. Neke situacije ćete ipak morati da pustite da se odvijaju same od sebe. Emotivni segment je danas vrlo intenzivan, sledi vam strastan kontakt sa emotivnim partnerom.