Astro

Ovnovi danas drame bez ikakve potrebe, Vodolije troše vreme na nerviranje, Strelčevi zabrinuti!

Kakav utorak pred nama - mnogo nervoze i brige, ali...

10.09.2019. - 11:26h
foto: Depositphotos/NinaMalyna

LAV

Bićete dosta zadovoljni energijom i dešavanjima tokom ovog dana. Možda će situacije dosta brzo funkcionisati tokom jutra, ali nema razloga za nervozu – osećaćete se bolje kako vreme bude prolazilo. Dobro vreme za komunikaciju sa nekim ko vam je zanimljiv, ali i za nova poznanstva.

DEVICA

Dan je dobar za uspostavljanje komunikacije i dogovore sa poslovnim saradnicima jer lako dolazite do kompromisa i zajedničkog rešenja. Ako bude potrebno – napravite i neki ustupak danas. Voljena osoba traži od vas više vremena, posvećenosti i pažnje. Potrudite se oko nje.

VAGA

Pri kraju ste sa obavezama i već ste počeli da osećate olakšanje, jer shvatate da ćete sve završiti na vreme. Prihvatite poziv za sastanak od strane poslovnog partnera, jer možete čuti zanimljive vesti ili dobiti dobru poslovnu ponudu. Emotivno se osećate stabilno, sve funkcioniše bez problema.

ŠKORPIJA

Imate prilično poslovnih obaveza i od samog početka dana ćete prionuti na posao. Sada vam je prioritet da sve završite na vreme i nećete obraćati pažnju na povremene distrakcije sa strane. Nadate se da će se jedna osoba pokrenuti prema vama, ali vi nemate inicijativu.