Astro

Život im se drastično menja: Za tri horoskopska znaka septembar je mesec krupnih odluka i velikih promena

Septembar će biti zanimljiv na dobar način za sve a posebno za tri horoskopska znaka, pošto će iz njega izaći kao apsolutni pobednici, piše Luftika.

06.09.2019. - 20:00h
Nešto dobro se mora izroditi
Nešto dobro se mora izroditifoto: Depositphotos/ viperagp

Vaga

Vama je ovaj mesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promena, samo je pitanje da li ćete to osvestiti na vreme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veza, pa vas na tom polju neće čekati veće promene, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari.

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promenu posla – nabolje.

Pred vama je u svakom slučaju nekoliko nedelja u kojima život može da vam se promeni iz korena, ali dobra vest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.