Astro

Slatko je i strasno kod Strelčeva, Jarčeva, ali ne i kod Rakova, njih čeka miran nedeljni dan

Kome ćete se vi carstvu privoleti, proverite!

08.09.2019. - 07:00h
Zaljubljeni
Zaljubljenifoto: Depositphotos/foremniakowski

OVAN

Današnji dan ćete najbolje iskoristiti ako ga provedete sa voljenom osobom. Moguće je da ste vas dvoje napravili neki plan, koji ćete morati da promenite. Ako je neki kraći put u pitanju, može doći do odlaganja zbog problema sa papirima ili prevoznim sredstvom.

BIK

Najradije biste današnji dan proveli kod kuće, okruženi ukućanima i nekim dragim licima, ali je više nego verovatno da ćete morati da se posvetite drugim pitanjima. Moguće je da će pred vas iskrsnuti obaveze koje su vam neprijatne, ali koje ćete morati da završite....

BLIZANCI

U ranim jutarnjim satima napravite plan današnjeg dana i dogovorite se sa ljudima sa kojima treba da se susretnete. Dan će vam biti ispunjen obavezama, ali veoma prijatnim, a sigurno je da ćete i dobar deo vremena provesti u pokretu, kupovini ili prosto – u šetnji sa partnerom.

RAK

Bićete neraspoloženi jer se ništa od planova koje ste želeli da pokrenete, neće ostvariti. Ukoliko ste očekivali susret sa osobom koju dugo niste videli, ona će u poslednjem trenutku otkazati zbog ličnih problema ili obaveza. Moguće je da ćete popodne provesti u kućnom ambijentu.