Astro

Bikovi danas imaju dramski nastup, Rakovi i Device susrete za pamćenje...

Blizanaci, ovo veče je samo vaše!

07.09.2019. - 07:30h
Razgovor može sve da reši
Razgovor može sve da rešifoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Danas vas čeka gomila obaveza koje niste završili u prethodnim danima, a obavljanje svega ovoga će vam teško pasti. Vi ste dan isplanirali drugačije, i moguće je da ćete svoje planove sada morati da promenite. No, za ovo ste i sami krivi – ostavljali ste sve za sutra i zanemarivali posao...

BIK

Pre nego što krenete u raspravu sa saradnicima, prvo proverite da nije možda greška do vas. A to je sada itekako moguće. Prema tome, ne dižite tenziju bez preke potrebe. Ubeđeni ste da voljena osoba krije nešto od vas. Umesto što dramite, sedite i porazgovarajte normalno i otvoreno.

BLIZANCI

Vi ste danas raspoloženi da provedete vreme sa članovima porodice ili sa voljenom osobom. Međutim, izvesno je da ćete neke obaveze morati da odradite, a one će vam oduzeti više vremena nego što ste očekivali. No, makar je veče u potpunosti otvoreno i samo „vaše“. Iskoristite ga za izlazak.

RAK

Ako danas morate da završite neke obaveze, definitivno je da će vam to teško pasti. Niste ni malo u fazonu za posao, i moguće je da ćete pokušati da zamolite kolegu da vas zameni. Danas možete napraviti dogovor sa osobom koja vam se dopada, čak se i susresti u večernjim satima.