Blizancima danas stiže zanimljiva poslovna ponuda, Ribe "prave haos", a Škorpije su posebno "naelektrisane" za raspravu

Šta su vama zvezde prioredile za ovaj četvrtak?

Blizancima danas stiže zanimljiva poslovna ponuda..., foto: Depositphotos/nd3000
Blizancima danas stiže zanimljiva poslovna ponuda..., foto: Depositphotos/nd3000
.

OVAN

Danas vas očekuje malo užurbanosti, ali one pozitivne. Energija koju osećate je vrlo podsticajna i sada možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Zamerate voljenoj osobi na nekim njenim postupcima, ali ni ona vam neće ostati „dužna“. Moguće su kraće rasprave.

BIK

Trebalo bi da donesete jednu odluku, ali smatrate da nemate dovoljno informacija. Iznenadio vas je poziv za sastanak od poslovnog partnera. Pojedinima moguće i kraće poslovno putovanje. U emotivnim relacijama može doći do kratkotrajnih tenzija.

BLIZANCI

Iako ćete dan uglavnom provesti jureći na sto strana, bićete više nego zadovoljni krajnjim rezultatima. Danas je moguća dosta korektna i zanimljiva poslovna ponuda. Vredelo bi razmisliti o ovome. U emotivnim odnosima stoji velika posvećenost i pažnja od strane partnera.

RAK

Hoćete da sve bude „pod konac“ u poslovnom segmentu danas, a to će vam samo oduzeti vreme koje vam je potrebno za završetak nekih poslovnih obaveza koje vučete od ranije. Ne opterećujte se nebitnim detaljima! Partnera pritiskate svojom prevelikom brižnošću. Opustite se malo...

.

LAV

U poslovnom segmentu sledi vam pozitivno raspoloženje i brz završetak obaveza koje imate. Nešto lošija situacija je u partnerskim odnosima, naročito ako ste u braku ili živite sa voljenom osobom. Trebalo bi da pokušate da se prilagodite jedno drugom.

DEVICA

Brinete se zbog jednog poslovnog razgovora koji morate obaviti tokom današnjeg dana. Previše se opterećujete, pustite da priča ide spontano i nećete pogrešiti. Prema voljenoj osobi ste neprijatni u komunikaciji, iako ona realno gledano to uopšte nije zaslužila.

VAGA

Vi lično ste u dobrom raspoloženju, ali situacije u poslovnom segmentu danas jednostavno ne funkcionišu. Umesto da se nervirate zbog toga što ne možete da se dogovorite sa nekim ljudima, povucite se i pustite ih da se svađaju sami sa sobom. Nešto teža komunikacija sa partnerom.

ŠKORPIJA

Danas ste i vi i vaš nadređeni u priličnoj meri „naelektrisani“ i spremni da očas posla upadnete u raspravu. Na svu sreću, ovo će biti burna, ali kratkotrajna razmena mišljenja. Čekate da vam se neko javi i jako se nervirate što ne preduzima nikakvu konkretniju akciju prema vama...

.

STRELAC

Koliko god želeli i hteli da danas budete korektni prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt, teško ćete uspevati da se obuzdate. Jako vam smeta nečiji bezobrazluk i nemar i verovatno nećete moći da „oćutite“. Teško uspevate da se uskladite sa partnerom, oboje imate dosta obaveza.

JARAC

Razmišljate da li će se ostvariti obećanje koje vam je dato, ali ne želite da potencirate i da podsećate. Ako je u pitanju novac, ova osoba će vam se javiti verovatno oko podneva. Danas su mogući sukobi sa članovima porodice. Budite tolerantniji, izađite im u susret.

VODOLIJA

Nadređena osoba vam može uputiti kritiku zbog sporosti u izvršavanju poslovnih obaveza, ali vi to ni na koji način nećete ozbiljno shvatiti. Jednostavno – suviše ste dobro raspoloženi da biste se ovim opterećivali. Bitan vam je odnos sa partnerom, a on danas funkcioniše više nego dobro.

RIBE

Napravili ste pravu malu dramu u poslovnom okruženju. Suviše se arogantno ponašate prema nekim ljudima i možda bi bilo dobro da preispitate svoje stavove. Povređeni ste nekim partnerovim postupkom, ali ćutite i smišljate kako da uzvratite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.