Astro

Rakove je danas "zaskočio" posao, Vage jurcaju na sve strane ne bi li stigle da završe obaveze, a zato Ovnovi uživaju "sve u 16"

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

04.09.2019. - 07:30h
Ovnovi uživaju 'sve u 16'...
Ovnovi uživaju "sve u 16"...foto: Depositphotos/Gladkov

OVAN

Ovaj dan je kao stvoren za uživanje i bojim se da nećete u posebnoj meri biti posvećeni poslovnom segmentu. Ono što vas danas okupira je zabava i provod, moguće je da imate dogovor u poslepodnevnim satima o kojem razmišljate i zbog kojeg vas posao ni malo ne interesuje.

BIK

Sa nestrpljenjem očekujete vesti ili informaciju. Možete se vi nervirati koliko god hoćete, na taj način nećete ubrzati dešavanja. Obavite par poslovnih razgovora, možete dogovoriti neke sastanke za par narednih dana. U emotivnom segmentu smirenost i stabilnost.

BLIZANCI

Shvatićete kada radni dan bude prošao da zaista nije bilo potrebe da se nervirate oko sitnica i detalja za koje ste se bojali da nećete uspeti da ih ispravite na vreme. Danas imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali vam se povremeno provlače sumnje i preispitivanja njenih postupaka.

RAK

Jedna zbunjujuća situacija u poslovnom okruženju može vam uneti veliku nervozu. Nemojte dozvoliti da vas ovo optereti u toj meri da vas blokira u obavljanju redovnih poslovnih obaveza. Suviše ste opterećeni partnerovom vernošću i možete ga više puta tokom dana proveravati...