Astro

Ovan ne voli lenjost, Bik nestrpljivost, a Lav zapuštenost: Šta vama najviše smeta kod partnera?

Možda ne verujete horoskopu kad je u pitanju prognoza o ljubavi, zdravlju ili novcu, ali teško je zanemariti da svaki znak ima svoje prepoznatljive karakteristike. Među njima su i stvari koje će pripadnika određenog horoskopskog znaka dovesti do toga da vas ostavi.

26.07.2021. - 20:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: fizkes/Shutterstock

Ovo su stvari koje najviše nerviraju svaki znak.

Ovan - lenjost

Neki od nas vole da provedu dan u krevetu gledajući serije, a ako se takvi među nama nađu u vezi s Ovnom, čekaju nas problemi. Ovan ne podnosi lenčarenje i takvo ponašanje smatra izgubljenim vremenom, piše Index.hr.

Bik - nestrpljivost

Bikovi su temeljni i vole sebi da daju vremena za odluke, a ako ih požurujete i imaju osećaj da su pod pritiskom, ukloniće te iz jednačine.

Blizanci - nekomunikativnost

Nedostatak komunikacije problematičan je u svakoj vezi, ali u vezi s Blizancima je jednostavno nedopustiv. Oni to ne gledaju samo kao nedostatak komunikacije nego i kao nedostatak ljubavi.

Rak - bezosećajnost

Emotivci kakvi jesu, Rakovi jednostavno ne podnose vezu s nekim ko ne pokazuje dovoljno osećaja ili saosećanja. Osećaji ih hrane, a ako su u vezi gladni nečega što im je najvažnije, odlaze bez puno razmišljanja.