Astro

Device će danas biti ubedljive i pune samopouzdanja, pred Vagama je važna poslovna odluka, a Ribama se savetuje oprez!

Ovog utorka će biti dan emotivnog ispunjenja za neke astro pripadnike, a neki će osetiti i čari udvaranja...

03.09.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/Y-Boychenko

OVAN

Pažljivo analizirate reči poslovnog saradnika, jer niste sigurni u ono što vam nudi. Danas se možete previše opterećivati sitnicama i na taj način samo sebe usporavati. Emotivno je divan dan pred vama, ali ćete očekivati da voljena osoba preuzme inicijativu.

BIK

U poslovnom segmentu je ovo odličan dan. Dobra je atmosfera u kolegijalnom okruženju i lako uspevate da završite svoje obaveze, iako ćete se u ranim prepodnevnim satima imati neka sitna nerviranja. Emotivni partner je danas neuobičajeno pažljiv, čak vas može obradovati i sitnim poklonom.

BLIZANCI

Nekih tenzija na poslu danas će svakako biti i one vas mogu u priličnoj meri iscrpiti. Može biti sitnijih provokacija od strane najbližih saradnika i kolega, na koje ne biste trebali da reagujete. Veče posvetite samo voljenoj osobi, oboje zaslužujete da se opustite i rasteretite.

RAK

Današnji dan vam donosi lakoću u poslovnom segmentu i mogućnost da sve ono što ste planirali završite na vreme. Nadređeni vas može iznervirati u ranim jutarnjim satima, ali ćete lako preći preko ove distrakcije. Susret sa voljenom osobom ili prijateljem će vam ulepšati večernje sate.