Astro

Kako da ih pridobijete ove jeseni: Rakovi vole da se maze pod ćebetom, Vage da pijuckaju vino, a Škorpije misteriozna iznenađenja

Kako jesen utiče na vaš horoskopski znak?

02.09.2019. - 20:00h
foto: Depositphotos/Photo_life

Ovan

Ovan nije konvencionalno romantičan znak – tihe noći ispred vatre i večere uz sveće dovode Ovna do očaja. Njima je potrebna akcija i uzbuđenje, a kako adrenalin radi, tako i strast. Ovom znaku odgovara zapaljiva atmosfera fudbalske utakmice. Jedino što vam ostaje je da se nadate da će njihov tim pobediti – jedino što Ovan mrzi gore od dosade je poraz.

Bik 

Kada je u pitanju romantika, Bik je tradicionalista. Jesenje jahanje na konjima, u nekom od etno sela, dovoljno je staromodan način da ih stavi – i drži – u raspoloženju. Pronađite udoban etno restoran za večeru, i ne štedite novce – ovaj znak voli kvalitet, i obično pretpostavlja da što više plate, više ćete dobiti.

Blizanci 

Blizance uvek zanima šta se dešava na političkoj sceni, tako da bi intrigantno političko pitanje u dosadnoj jesenjoj večeri bilo pravi pogodak. Ne samo da im to daje priliku da ugase žeđ za znanjem, nego bi pokrenulo čitavu političku diskusiju. Ako možete izdržati ovaj razgovor, možete i uzeti srce svog Blizanca. Da li ste dorasli izazovu?

Rak

Rakovi provode mnogo vremena brinući o svima oko sebe, tako da su njihovi omiljeni dani oni u kojima mogu da se vrate u normalu i opuste se. Svom Raku napravite vrući kakao, pokrijte se ćebetom i maziti se pored vatre ili uz stari romantični film poput "Doručak kod Tifanija". I ne zaboravite maršmeloue i šlag – što više kalorija, to bolje za ovaj znak.