Septembar: Bikovi u ljubavnom zaletu, Strelčevi usklađuju talasnu dužinu sa partnerom, Vage skupljaju mrvice emocija

Zvanično – leto nam je na izmaku..... Možete reći da je bilo šućmurasto, neodlučno – sunce je čas pržilo kao da ima nameru da od nas napravi ugarke....a čas nam se temperatura spuštala na jesenjih 15 stepeni i kišica je veselo pokušavala da nas poplavi..... ali leto je ipak leto i onaj topli osećaj u srcu koji donosi, more, uživanciju i opuštanje – sada polako počinjemo da pakujemo u sećanja i spremamo se za novo godišnje doba....more stop! Ajvar napred!

Ljubav, ljubav, ljubav, foto: Depositphotos/konradbak
Ljubav, ljubav, ljubav, foto: Depositphotos/konradbak
.

A na početku septembra – čak pet planeta se “ukrcalo” u znak Device. Tu su uspeli da se naguraju Merkur, Sunce, Mars, Venera i Mesec – svidelo nam se ili ne svidelo, naglašeni „radni“ znak Device govori o tome da moramo realnosti pogledati u oči. Vreme je za poslove, za zimnicu, za školu, dosta smo plandovali (kako se može dosta plandovati nije mi jasno?) a sada je vreme za rad, za praktičnost, za organizovanost, za efikasnost, za vođenje računa o zdravlju....u principu – vreme je za sve ono što baš i ne volimo....

U znaku Strelca se nalazi Jupiter, Saturn i Pluton se još uvek retrogradno mrljave u znaku Jarca, Neptun je takođe retrogradan u znaku Riba i naravno – Uran, koji je -O čuda! isto retrogradan u Biku.

Planete iz Device su u trigonskom aspektu sa Uranom i Saturnom, u kvadratnom sa Jupiterom i opozitnom sa Neptunom. I šta sad to treba da znači? Pa, znači da ćemo očekivanja i iluzije morati da svedemo na neku realnu meru i da se prihvatimo posla....Ti naši pokušaji da se opasuljimo i da uhvatimo radni modus funkcionisaće promenljivo sve do 14. septembra kada imamo prvo bitnije planetarno dešavanje a to je pun Mesec u znaku Riba. Pošto nam pun Mesec uvek označava kulminaciju pa onda presek i završetak, znajte – do tog datuma još uvek ćemo „lelujati“, pokušavati da se sastavimo, biti čas u plus čas u minus fazi, još uvek će to leto biti prisutno u nama, ali od tog trenutka bez obzira što jesen još uvek nije počela – mi smo zakoračili u nju.

Istog tog dana i Merkur i Venera zajedničkim snagama prelaze u znak Vage. Tu će oni koji su ulagali u posao, zdravlje, emocije – početi da ubiru prve prave rezultate.

Još jedan pokazatelj da stvari počinju da kreću unapred jeste direktno kretanje Saturna koje počinje 18. septembra. Ovo će mnogi osetiti kao olakšanje – do sada ste funkcionisali tako kao da pokušavate da vozite pod ručnom kočnicom – sve je išlo na mišiće i teško i maksimalno komplikovano....Od ovog datuma ta kočnica počinje da popušta, ograde, blokade i barikade se sklanjaju i vreme je da krenemo napred. Od toga šta smo i koliko uložili u vreme retrogradnosti ove planete (u prethodna četiri i po meseca) – zavisiće i kakve će naše nagrade biti.....

23. septembra Sunce prelazi u znak Vage. Eto nama jeseni, svidelo nam se to ili baš i ne. Drage Vage, vladavina vašeg znaka počinje – budite ljubazne kao što ste lepe pa gledajte da nam donesete više dobrih okolnosti i situacija a manje problema i teškoća....

U noći između 28. i 29. septembra imamo mlad Mesec u znaku Vage. Novi početak. Pa baš lepo. Jeste da će taj novi početak biti malo komplikovan (pa zar ste zaista sumnjali da neće biti baš tako?) jer sve planete iz Vage prave kvadratni aspekt (borba, savladavanje prepreka) sa Saturnom i Plutonom – ali to je ipak NOVI početak za sve nas. Sam ulazak u jesen ne miriše baš toliko loše i obećava da nam se ipak mogu izdešavati i pokrenuti značajne situacije – pa onda neka nam je sa srećom!!!!!

OVAN

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom možda je imao povremene, manje padove tokom prethodnog meseca, a moguće je da i u prvoj polovini septembra neke situacije tog tipa budu ponovljene. No, to ne znači da treba dići ruke od partnera, a pogotovo ne znači da se treba okrenuti na neku drugu stranu i „tešiti se“ ulaskom u flert ili avanturu preko poslovnog segmenta. Isto tako – ukoliko vam voljena osoba ne odgovori na poruku ili poziv u roku od tri minuta – to definitivno ne znači da radi ne znam ni ja šta sa ne znam ni ja kim....već da je verovatno sluđena poslom i obavezama i da ne zna gde udara. Prema tome, povucite ručnu ukoliko budete imali nameru da se raspravljate, dramite i ljubomorišete oko ovakvih situacija. U drugom delu septembra će sve krenuti baš onako kako treba i posle dužeg vremena osetićete se sigurno u odnosu u kojem ste. Slobodni Ovnovi – taj drugi deo septembra je prilika za vas da uđete u zaista kvalitetan i stabilan ljubavni odnos koji ima sve predispozicije da potraje....

Posao

Ulagaćete maksimum energije u sve što je vezano za posao i ne berite brigu – sve ovo će vam se itekako isplatiti. Pokretanje novih projekata ili aktiviranje starih, dogovori sa bitnim poslovnim saradnicima, ponovne konekcije sa ljudima sa kojima ste jako lepo funkcionisali I zarađivali ranije – sve to vas čeka tokom septembra. Da će biti prisutna nervoza – hoće, ali obzirom na količinu posla I obaveza koji ćete paralelno odrađivati – to je negde potpuno normalno….Finansije se znatnije popravljaju.

Zdravlje

Dosta ćete voditi računa o zdravlju, pogotovo što ćete često imati nekih sitnijih tegoba. Pazite da se ne povredite, a vodite više računa I o kičmi, zglobovima.

BIK

Ljubav

Dobro, pa nešto malo manje dobro….pa onda opet dobro I tako u krug…U suštini, septembar ne bi trebao da bude loš kada su vaše emotivne relacije u pitanju – biće doduše nekih par momenata koji mogu na kratko zatalasati odnos sa voljenom osobom, ali – ništa toliko strašno da bismo mogli da kažemo da ste na bilo koji način kao par ugroženi. Šta više – češće nego inače ćete voljena osoba I vi biti spremni da napravite ustupke, da izađete jedno drugom u susret – više će vas voditi racio I praktičnost, a manje emocije. Ne u smislu da neće biti ljubavi među vama već da nećete dozvoliti da trenutni bes, nervoza ili ljutnja na voljenu osobu dovedu do većih problema I rasprava. Oni koji su slobodni neka obrate pažnju na prvu dekadu meseca – vaša vladarka Venera će praviti trigonski aspekt sa retrogradnim Saturnom pa su u tom periodu moguće obnove kontakata I odnosa iz prošlosti. No, to ne znači da je vama samo prošlost “zapisana” tokom ovog perioda – I nove prilike su tu, I to vrlo dobre I stabilne.

Posao

Dobar poslovni mesec je pred vama. Možda će njegova prva polovina biti nešto sporija I mirnija, ali drugi deo meseca je već vrlo aktivan I sa povoljnim prilikama po vas. Ukoliko dugo čekate neko priznanje, unapređenje ili se nadate jačem saradničkom odnosu – sve ovo može biti ostvareno u tom periodu. U prvom delu septembra vaše će finansije ili biti nestabilne ili vas očekuju veći troškovi, ali sve će te to nadoknaditi u drugom delu meseca koji donosi odlične prilike za dobru zaradu.

Zdravlje

Možda ćete biti osetljiviji nego inače. Moguće su sitnije prehlade I manji problemi sa stomačnm delom. Prijalo bi vam više odmora i fizičkih aktivnosti.

BLIZANCI

Ljubav

U prvoj polovini septembra može biti nekih povuci – potegni situacija sa voljenom osobom. Oboje ćete biti ubeđeni da ste u pravu i čvrsto stajati iza svojih stavova, pa će usaglašavanje biti ponekad teško. Ako ćemo pravo – i vaši i partnerovi argumenti su u redu, samo ih još morate nekako uklopiti. Ukoliko vam dogovori prave problem – partner neka daje ideje a vi ih dodatno oblikujte i realizujte – i neće biti razloga da se prepirete oko sitnica. Druga polovina meseca već donosi više pozitivne energije i bolji sklad sa voljenom osobom. Oboje ćete istinski uživati u zajedničkim momentima a u tom periodu možda vam oboma padne na pamet i neko kraće putovanjce koje će vas dodatno zbližiti. Ukoliko ste slobodni – čak i ako postoji osoba koja vam se dopada, u prvoj polovini septembra nećete uspevati da se « pronađete ». Eventualne veze započete u ovom periodu mogu biti trajne, ali će vam doneti konstantno natezanje i nemire. Cekajte drugi deo septembra koji je izuzetno povoljan i sa odličnim ljubavnim šansama !

Posao

Računajte na napornu i zahtevnu prvu polovinu septembra, period koji će od vas zahtevati mnogo posvećenosti, vremena i živaca. Niko ne kaže da nećete biti uspešni, naprotiv – i pored teškoća, vi ćete savladavati svaku prepreku i nepokolebljivo ići napred. Dobar momenat za pokretanje privatnih poslovnih priča i dodatnih anganžmana. Drugi deo meseca donosi pokretanje novih saradničkih odnosa, partnerstava a dobar je momenat I za one koji su u potrazi za poslom. Finansije – troškovi za kuću.

Zdravlje

Preopterećenost, premalo opuštanja i trošenje sebe do krajnjih granica mogu ostaviti posledice na vašem zdravlju. Više se odmarajte i opuštajte.

RAK

Ljubav

18. septembra Saturn u vašem polju partnerstava kreće direktnim hodom nakon više od četiri meseca. Ovaj period retrogradnosti je u suštini bio svojevrsno preispitivanje i testiranje stabilnosti vaše veze, ali nemojte da se opuštate baš tako brzo i da smatrate da je za vas vreme ispita završeno. Družićete se sa ovom planetom još neko (duže) vreme… No, do polovine meseca trebalo bi da vam prioritet bude poboljšanje komunikacije sa osobom koju volite. Koristite priliku da razrešite mnogo toga, da uspostavite neke trajne i čvrste temelje, jer već tokom treće dekade problemi koje ste eventualno gurali pod tepih mogu krenuti da isplivavaju na površinu. Slobodni Rakovi će biti u pokretu, dešavanjima, akcijama i na putovanjima tokom prve dve dekade septembra. To je naravno odličan period i za nova poznanstva, za otpočinjanje ljubavnih veza, a za neke od vas – i za obnovu odnosa ili komunikacije iz prošlosti. Poslednja dekada septembra je bez velikih aktivnosti, uglavnom « kućne varijante ».

Posao

Pred vama je mesec sa povoljnim prilikama i poslovnim šansama, ali u isto vreme – i mesec u kojem ćete se pošteno naraditi i još poštenije umoriti. Mnogo sitnih obaveza kojima ćete morati da posvetite vreme i pažnju, rešavanje zaostataka – sve ovo će biti nekako « na gurku » i obično ćete uspeti da sve u poslednjem trenutku rešite. Sa one pozitivne strane – napravićete par vrlo značajnih dogovora, moguća su i češća poslovna putovanja čijim ćete rezultatima biti prilično zadovoljni.

Zdravlje

Tokom većeg dela septembra postojaće određeni disbalans kod vas. Pokušajte da se više odmarate i aktivirate zdrave životne navike.

Ljubav, foto: Depositphotos/konradbak
Ljubav, foto: Depositphotos/konradbak
.

LAV

Ljubav

Bićete dosta okupirani svojim prioritetima pa možda nećete imati baš dovoljno vremena i volje da partneru pružite onoliko pažnje koliko mu je potrebno. No, vaše drago biće ima prilično razumevanja u ovom periodu i jasno mu je da ste u specifičnim okolnostima I više okrenuti sebi I svojim ciljevima. I pored svog razumevanja od druge strane, bilo bi dobro da ipak u svakom danu pronađete makar momenat, trenutak, priliku da budete zajedno ili da makar voljenoj osobi pružite sebe. Vi lično ćete biti relaksiraniji u drugom delu meseca, tenzija oko vas će polako popuštati pa ćete samim tim moći više da se posvetite partneru. Lavovi koji su slobodni će se čas na kratko zanositi nekim osobama, možda uleteti u neku brzinsku avanturicu, možda svratiti i do prošlosti čisto da se podsete…ali generalno gledano, ovo baš i neće biti naročito uspešan ljubavni mesec. Eventualno bi treća dekada septembra mogla da pokrene ozbiljnija i značajnija dešavanja u ovom pravcu. Sačekajmo pa ćemo videti….

Posao

Jedan vrlo jak poslovni mesec je pred vama. Odmah da prevedemo – to znači da ćete se naraditi i to žestoko, ali ako je za utehu – napunićete i novčanike i zaraditi više nego inače. Neki od vas sada mogu naplatiti i stara potraživanja ili dobiti novac koji duže vreme očekuju. Iako ćete biti skeptični – neke situacije i dogovori će se ipak pokrenuti i to povoljnije i brže nego što mislite – najpre u drugoj polovini septembra. Mogući su kontakti sa inostranstvom kao i češća poslovna putovanja.

Zdravlje

Mesec u kojem ćete non stop nešto krpiti kada je zdravlje u pitanju. Taman rešite jedan problem, pojavi se drugi. Ništa strašno, ali dovoljno da vas non stop drži u pripravnosti.

DEVICA

Ljubav

Ovo bi mogao da bude dobar ljubavni mesec za one koji su u vezama ili braku, ali moraćete da ispunite određene preduslove. Naime, stelijum planeta u vašem znaku može da dovede do toga da sebe i svoje interese stavite na prvo mesto, na uštrb partnera i zajedničkog vremena. Ovakva situacija bi mogla funkcionisati sve do polovine septembra, taman do punog Meseca u znaku Riba, polju vaših ozbiljnih partnerstava – koji bi izneo sve negativnosti na površinu, ali i doneo priliku da se stvari raščiste i dođu na svoje mesto. Prosto rečeno – u ovom periodu se ništa ne podrazumeva, već morate voljenoj osobi na rečima i delima pokazati da ste uz nju, jer će jedino na taj način ona biti sigurna i spokojna a vaša veza mirna. Znači, u septembru ne funkcionišite po principu JA, da bi bilo sklada morate biti – MI. Što se slobodnih tiče, vi ćete svakako privlačiti poglede i pažnju suprotnog pola. Sve je u igri – i bivši, i noviteti, i zaluđivanja, i avanture, ali u igri su i razočarenja….pa ćete morati da budete realni i objektivni….

Posao

Dosta povoljnosti, dosta aktivnosti sa vaše strane, dosta preduzimljivosti i efikasnosti kada je posao, ali i novi dogovori i saradnje u pitanju. Prosto rečeno – pred vama je jedan vrlo aktivan i živ poslovni mesec u kojem ćete uspeti da mnogo toga okrenete u svoju korist. No, sve će ovo ići uz komplikacije, neplanirane situacije koje ćete morati da rešavate u hodu i uz zakonske probleme – pogotovo ako pokrećete privatni posao. Mirom, rešenošću i dobrom organizacijom uspećete da prevaziđete sve neprijatne situacije.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali moraćete više da vodite računa o ishrani i o fizičkim aktivnostima. Takođe, postoji sklonost ka prehladama i povredama.

VAGA

Ljubav

Mislim da bi najbolji opis ovog meseca za Vage u vezama i brakovima bio – čudan. Prenaglašen znak Device i sve planete koje su vam « iza leđa » (to od polovine meseca pa na dalje počinje polako da se menja), vaša vladarka koja je loše pozicionirana, u padu ….s druge strane – povoljni planeta prema Saturnu….Kako bismo sve ovo mogli da objedinimo, da prevedemo ? Pa, na primer – ako se zadovoljavate mrvicama, sitnicama od strane voljene osobe – bićete ok…relativno. Ukoliko se već neko duže vreme osećate nezadovoljno, ovaj period će samo dodatno negativno uticati na vas. Sumnjaćete, osećaćete se nestabilno, s druge strane – i neki od vas će biti skloni da flertuju i da se na taj način « dignu »….Od polovine septembra će hajd kao nešto malo biti bolje, ali i dalje će postojati taj unutrašnji pritisak i osećaj nesigurnosti, sporosti, zablokiranosti. Slobodne Vage mogu u ovom mesecu da ostvare neka fina poznanstva, samo bi trebale da u širokom luku zaobilaze zauzete osobe….

Posao

Prvi deo meseca donosi enormnu količinu obaveza. Rmbaćete od jutra do sutra, prihvatati i obaveze za koje uopšte niste sigurni da možete da ih ispunite, a sve zarad povećanja obima finansija. E sad tu imamo kontradiktornost – što više budete zarađivali, troškovi će biti sve veći – taj balans koji vam je potreban teško da ćete uspeti da ostvarite. Generalno gledano, pratiće vas osećaj nezadovoljstva, umora i prenapregnutih živaca. Nešto malo bolje u drugom delu meseca – bolji dogovori, manji troškovi.

Zdravlje

Umorni ste, iscrpljeni, pod velikim fizičkim i mentalnim naporima i nije ni čudo što ovo otvara prostor za kojekakve sitnije tegobe sa zdravljem.

Ljubav, foto: Depositphotos/konradbak
Ljubav, foto: Depositphotos/konradbak
.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vi i partner ćete se nekako mimoilaziti tokom septembra. To ne znači da će vaš odnos biti loš, on će funkcionisati I dalje nekim ustaljenim tempom….ali oboje ćete imati svoje nesigurnosti I strahove. Kada vi budete skroz ok, u nekom super fazonu I raspoloženju, partner se neće osećati najbolje jer će momentalno to vaše ponašanje povezivati sa time da vam se pojavio neko nov ili da flertujete sa strane. Kada vaša voljena osoba bude dobro I pozitivna I spremna da vam pruži svoj maksimum, vi ćete se zatvoriti I povući, takođe sumnjajući da nešto krije od vas. Da sve ovo ne bi otišlo u nekom neželjenom pravcu, savetujem vam da ne otvarate bolne teme, da ne ispitujete jedno drugo I da suštinski – ne komplikujete više nego što je već komplikovano. Posvetite se nekim drugim, zajedničkim temama – onima koje interesuju I privlače I vas I drugu stranu. Sa malo truda, izguraćete vi ovo kako treba. Slobodni – prijatelji, izlasci, društvene mreže – mesta za pronalaženje simpatije, čak I ljubavne priče..

Posao

Pred Škorpijama je dobar poslovni mesec, pogotovo kada pričamo o finansijskom segmentu. Ovo je takođe period da se dogovori zaokružuju, da se konačno realizuju priče koje su pokrenute još mesecima unazad a koje su u prethodnom periodu stagnirale, bile na čekanju. Vi ćete imati dosta posla, neko bi rekao I previše – ali ćete raditi sa velikim elanom I ništa vam neće padati teško. Neki od vas mogu sa prijateljem ući u zajednički posao što će se pokazati kao dobar potez.

Zdravlje

Morate više voditi računa o svojim navikama I svom zdravlju tokom ovog meseca. Bićete osetljivi više nego inače.

STRELAC

Ljubav

Vi I partner kao da pričate različitim jezicima u prvoj polovini meseca. Vi voljenu osobu doživljavate kao previše sitničavu I u fazonu večitih kritika na vaš račun, dok ona smatra da vi previše olako gledate na situacije kojima je potrebno posvetiti pažnju I ozbiljnost. Takođe, oboje ćete imati momente kada nećete baš previše verovati jedno drugom I smatraćete da druga osoba nešto krije. No, sve je ovo prolaznog karaktera I već od polovine meseca stari će krenuti na bolje između vas. Doduše, ukoliko ste u braku, možete se nešto sitnije pokačiti u poslednjih par dana meseca I to najpre zbog finansija I troškova. Za slobodne ovaj mesec donosi par ljubavnih prilika. Jedna od njih je sa osobom koja je već neko vreme deo vaše prošlosti, druga sa nekim koga upoznajete preko poslovnog segmenta I treća kroz segment prijatelja, druženja, društvenosti I društvenih mreža. Da me pitate koja je najbolja za vas, ja bih vam rekla – nijedna…ali nemojte slušati mene, već radite onako kako vam srce nalaže…

Posao

Naglašeno polje karijere tokom prve polovine meseca Strelčevima donosi povećan obim posla I obaveza, presiju na vas I manjak vremena da sve obavite onako kako ste zamislili. Trebaće vam dosta strpljenja I za neke osobe, ali I generalno u dogovorima I saradnjama jer će biti prisutno nerazumevanje, probijanje rokova, čak I pokušaji da vas neki ljudi izmanipulišu. Drugi deo meseca je već sa konkretnijim poslovnim prilikama I mogućnostima da se naprave pravi dogovori. Finansije vrlo promenljivo I dosta nestabilno.

Zdravlje

U prvoj polovini septembra više se posvetite sebi. Pod velikim ste opterećenjem i stresom i to se može odraziti na kvalitet vašeg zdravlja.

JARAC

Ljubav

Na ulasku u septembar I tokom prve dekade meseca odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom će biti onako – možemo reći dobar, mada bi pre opis bio da funkcionišete na neki svoj, uobičajen način. Niti posebno dobar niti nešto naročito loš. Obratite pažnju na period oko punog Meseca, polovinom septembra jer u tim danima mogu izaći na videlo neke neprijatne stvari I tajne koje su do tada skrivane, bilo da one dolaze sa vaše ili sa strane voljene osobe. Da se razumemo – šta god da je u pitanju, uspećete vas dvoje to da prevaziđete, ali bilo bi dobro da ipak izbegnete ovakve neprijatnosti. Drugi deo meseca je nešto povoljniji, mada opet pred kraj septembra imate neko neslaganje, najverovatnije oko troškova vezanih za kuću ili člana porodice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – Saturn u vašem znaku kreće direktnim hodom, ali baš polovinom meseca ova vam planeta može vratiti nekoga iz prošlosti. Od nekih osoba izgleda da nikako ne možemo pobeći….

Posao

Stvari se hoće pokrenuti, pogotovo tokom druge dekade septembra. Vi ste prošli neke teške lekcije, suočili se i sa svojim strahovima i mentalnim blokadama, ali i sa okolnostima koje su vas uporno kočile i vraćale korak unazad. A sada je vreme da krenete svojim tempom i na svoj način – ali samo napred. Mlad Mesec u vašem polju karijere pred kraj septembra samo dodatno potvrđuje da je za vas, sada I zvanično – počela nova poslovna faza u kojoj ćete se konačno aktivirati I pokrenuti.

Zdravlje

Uglavnom povoljno kada je zdravlje u pitanju. Stariji pripadnici znaka bi više trebali da obrate pažnju na kičmu, zglobove, žlezde, zube.

VODOLIJA

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je već neko izvesno vreme u procesu promene. Ide to dosta traljavo, čas ste u usponu čas u padu kao par, pa će i prva polovina meseca biti obojena ovakvim tipom energije. Zelja za usklađivanjem postoji kod oboje, ali taj put je u ovom peroidu dosta trnovit i povremeno će vam baš biti potrebno puno energije da se uskladite. Od drugog dela meseca već su okolnosti na vašoj strani i možemo da kažemo da vam je od tog momenta ipak omogućeno da lakše dođete do kompromisa i više budete okrenuti jedno drugom. To ne znači da će od tog trenutka krenuti sve savršeno, ali će definitivno biti bolje. Partner će biti nežniji I otvoreniji nego inače – nemojte se zatvoriti, dozvolite da vaša voljena osoba vidi I onu vašu “mekšu” stranu…Ukoliko ste slobodni – zvezde vam polako “nameštaju” jednu jaku ljubavnu priču. Otprilike od sredine meseca očekujte da vam u život uđe osoba sa kojom ćete imati jaku fizičku privlačnost, ali I izuzetno dobru mentalnu kompatibilnost….

Posao

Jasno vam je da neke stvari vezane za vaš posao morate menjati, ali još uvek ne uspevate da pronađete pravi modus I priliku. S jedne strane – potrebno vam je da rasteretite sebe jer ste preuzeli previše obaveza, ali sa druge – prosto ne želite da propustite šanse koje vam se otvaraju maltene na dnevnoj bazi. Razlog za to što prihvatate više obaveza jeste I finansijski segment koji vam odjednom otvara mogućnosti da poboljšate značajnije vaše novčano stanje.

Zdravlje

Ne preterujte ni u čemu I ne idite iz krajnosti u krajnost (a znate da povremeno baš to radite), pogotovo kada je u pitanju ishrana, odmor, fizička aktivnost, kvalitetan san.

RIBE

Ljubav

Mnogo planeta u partnerovom polju ličnosti, pogotovo prisustvo Marsa – kao I napet aspekt sa Jupiterom koji vlada vašim znakom – govore o tome da vaše voljeno biće može u prvoj polovini septembra biti prilično zahtevno, teško, komplikovano. Druga strana će tražiti da se vi prilagođavate njoj, da je razumete I volite takvu kakva je, a vi ćete smatrati da dobijate samo mrvice pažnje, ljubavi i poštovanja i da ste samo vi osoba koja daje i ulaže sebe u ovaj odnos. Takođe, postojaće momenti sumnje, opterećenost ljubomorom I naglašena nesigurnost. No, znate kako kažu – sve što počne, mora I da se završi – pa računajte da od drugog dela meseca kreću konačno, ipak mnogo bolji dani za vas. Dosta toga će se izdefinisati, dosta toga će se samo od sebe uklopiti, ali ono što je najbitnije – vi i partner ćete konačno uspeti da se « pronađete » onako kako treba….Ukoliko ste slobodni, zaista bi bilo šteta da propustite aspekte koji donose minimum jednu novu osobu u vaš život. Pokrenite se, vreme je.

Posao

Jedan vrlo aktivan I živ poslovni mesec je pred vama. U suštini, to znači da ćete prvi njegov deo uglavnom provesti radeći po vasceli dan, u potpunosti okupirani poslom I obavezama koje će non stop izvirati pred vama. Nemojte da vam bude žao zbog vašeg truda – sve ćete to naplatiti, jednim delom već tokom drugog dela meseca. Nekima od vas slede značajna pokretanja I dešavanja, pa čak I unapređenja. Što se finansijskog segmenta tiče – kraj meseca ćete dočekati dosta zadovoljni I stabilni.

Zdravlje

Prvi deo meseca je zahtevan pa u tom periodu više vodite računa o odmoru, kvalitetnom snu, ali I o ishrani.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.