Astro

Lavovi - ne inatite se danas, Strelčevi - pravi je dan da rešite nesuglasice s partnerom, a vi Vodolije - opet kasnite...

Zvezde su se zaigrale na nebu. Šta vam predviđaju za ovu sredu?

28.08.2019. - 07:30h
Vodolije... opet kasnite!
Vodolije... opet kasnite!foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Postaće vam jasno da neke poslovne obaveze ne možete da završite tokom današnjeg dana, koliko god se trudili. Najverovatnije vas oni sa kojima radite usporavaju, slučajno ili namerno. Ne razmišljajte i ne nervirajte se, okrenite se ka nekim lepšim stvarima – prema voljenoj osobi.

BIK

Možda ste nesigurni samo u prvim satima ovog radnog dana, već posle toga ulazite u jednu pozitivnu fazu, kada ćete dosta lako završavati sve što imate od obaveza. Sada možete ispraviti i neke greške koje ste u prethodnom periodu napravili, i to na lakši način. Emotivno – osećate se odlično.

BLIZANCI

U velikim ste razmišljanjima oko dogovora i poslovnih sastanaka koje ste imali. Pokušavate da nađete najbolji način da rešite situacije koje su ispred vas. Takođe, dosta ćete razmišljati o jednoj osobi koju ste upoznali preko poslovnih okolnosti – pravite strategiju na dalje.

RAK

Možda ste malo rasejani i konfuzni u nekim razmišljanjima, ali je dosta dobar dan pred vama. Jedino što ćete imati osećaj da vam vreme izmiče i da je neophodno da neke stvari odradite što pre. Ako imate partnera, danas će biti prisutna napetost između vas.