Vlada Devica: Pet znakova će dobiti povoljan "vetar u leđa". Da li ste među njima?

Period vladavine Sunca u znaku Device će trajati do 22. septembra

Dobar vetar nek nas gura, foto: Depositphotos/Syda_Productions
Dobar vetar nek nas gura, foto: Depositphotos/Syda_Productions
.

Ovaj period je kao stvoren za raščišćavanje života i presipitivanje odluka, kao i za započinjanje sasvim novih stvari u životu.

Zahvaljujući Suncu u Devici razvićete dobro oko za detalje. Svesni ćete postati svega što vas guši i što biste trebali da promenite. Dobra vest je da će ovaj period doneti dovoljno motivacije da sve zmisli sprovedete u delo. Iznenadiće vas činenica koliko uspešno ćete organizovati stvari.

Vladavina Device je povoljan period za posao i obrazovanje. Mnogi će imati potrebu da dovrše započeto. Trud neće biti uzaludan.

Pod uticajem Device mnogi će postati skloniji kritici, ali potrudite se da suzbijete taj poriv. Umesto da im nalazite dlaku u jajetu, pohvalite saradnike ili članove porodice zbog onog dobrog što su učinili. Pohvala motiviše, dok kritika uglavnom razdražuje i stvara otpor.

S obzirom na to da je Devica povezana sa lečenjem i higijenom, pravo je vreme da obratite više pažnje na zdravlje. Bilo da je reč o redovnoj poseti teretani, zdravom doručku, promeni prehrambenih i životnih navika, odlasku na sistematski pregled ili uzimanju vitamina i minerala, sledećih mesec dana je idealno vreme koje biste trebali da iskoristite za poboljšanje zdravlja.

Sunce u Devici će vam dati vetar u leđa i naterati vas da učinite ono što ste odavno već trebali kako bi vam život postao kvalitetniji. Ovaj period će naviše poboljšanja doneti Bikovima, Jarčevima, Rakovima, Škorpijama i samim Devicama.

Izvor: stil/ Tportal.hr