Obaveze danas kao da "napadaju" sa svih strana: Škorpije, Strelčevi i Ribe ne znaju gde će pre, ali zato Blizanci to lako rešavaju

Šta su vama zvezde priredile za poslednji ponedeljak ovog avgusta?

Odmor je definitivno gotov..., foto: Depositphotos/inesbazdar
Odmor je definitivno gotov..., foto: Depositphotos/inesbazdar
.

OVAN

Jake šanse da danas izgladite bitne odnose koji su u prethodnom periodu bili destabilizovani. Vaša inicijativa je neophodna, angažujte se, ali pustite da sve ide spontano, jer ćete na taj način dobiti najviše. Ovo važi i za poslovni, ali i za emotivni segment.

BIK

Iako ćete se tokom ovog dana osećati pomalo iscrpljeno i umorno, nemojte prepustiti slučaju ništa što vam je bitno, bilo da su u pitanju poslovne ili emotivne relacije. Rešenja se sada mogu naći lako, iako ćete možda u početku smatrati da vam ne idu na ruku.

BLIZANCI

Danas ste u odličnom raspoloženju, komunikativni, duhoviti, vedri i spremni da se angažujete. Napravićete više uspešnih dogovora, ali biti i u priličnoj žurbi da biste ispoštovali sve ono što vam je važno. Odličan dan za susret, razgovor sa voljenom osobom.

RAK

Raspoloženje vam je malo mutno, pa ćete verovatno funkcionisati sa oscilacijama. Ne dozvolite da vas neke unutrašnje nesigurnosti spreče da budete aktivni u poslovnom segmentu, jer imate više nego dobre šanse da napravite jedan konkretan i važan dogovor. Dobar momenat za razgovor sa partnerom.

Odmor je definitivno gotov..., foto: Depositphotos/inesbazdar
Odmor je definitivno gotov..., foto: Depositphotos/inesbazdar
.

LAV

Odličan je trenutak da pokrenete i uradite ono o čemu ste u prethodnim danima intenzivno razmišljali i planirali. Srećne okolnosti su svakako na vašoj strani, ali i vaša lična energija će biti ogromna, pa se sada može postići i više od onoga što ste očekivali. Malo ste emotivniji nego inače.

DEVICA

Danas vam sve ide na ruku, toliko se sve dešava baš onako kako ste vi zamislili i planirali da ćete prosto biti zbunjeni razvojem situacije. Čak i neke promene koje dolaze danas vam odgovaraju, pa budite vredni i aktivni, jer ćete postići mnogo! Emotivno – dan je otvoren za avanturu i strast.

VAGA

Iako vidite da se stvari pokreću, ipak niste u najboljem raspoloženju. Naime, sve vam je ovo sada suviše sporo, suviše teško, suviše prepreka pred sobom vidite. Ne budite malodušni, zar ne primećujete da sigurnim korakom ipak idete napred? Voljena osoba pozitivno utiče na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA

Imate veliku količinu obaveza koje morate završiti, ali ste u promenljivom raspoloženju, pa ćete čas funkcionisati u punoj brzini, a čas „kljoknuti“ i nećete biti u mogućnosti da se pomerite sa mesta. Drmaju vas jake emocije i neka unutrašnja nesigurnost – samo polako, biće bolje i to vrlo brzo....

Odmor je definitivno gotov..., foto: Depositphotos/inesbazdar
Odmor je definitivno gotov..., foto: Depositphotos/inesbazdar
.

STRELAC

U poslovnom segmentu – standardan dan. Čas uspon, čas pad...čas nerviranje, čas funkcionisanje u potpunom skladu sa kolegama – sve u svemu – tako vam je već duže vreme. Zato je ovo dan za emocije, za strast, za ljubav – čak i za početak jedne burne i strasne avanture!

JARAC

Neka nervoza vas prati od jutarnjih časova, iako vidite da je sve u redu u poslovnom segmentu. Sitnijih problema ćete imati, ali bih rekla da ćete koren tih problema biti baš vi, pa pokušajte da ne reagujete ishitreno i neprimereno prema ljudima sa kojima radite. Emotivno super.

VODOLIJA

Ako vam jave za neke neplanirane troškove – ne nervirajte se. Budite sigurni da ćete dobiti informaciju i o neplaniranim prilivima, pa će se sve nekako srediti samo od sebe. Emotivno je ovo fenomenalan dan – mogućnosti za novo poznanstvo, ali i za super odnos sa voljenom osobom.

RIBE

Zaokupila vas je poslovna problematika, pa nećete znati na koju ćete pre stranu. Na sve ovo – verovatno ćete morati da odradite i neke lične ili porodične obaveze. Pošto izgleda danas sve ide zbrda zdola, budite sigurni da ćete doživeti neke šokove i u emotivnom segmentu. No, oni mogu biti i pozitivni….

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.