Petak je: Lavovi se preispituju, Vodolije šire dobro raspoloženje, a Device s lakoćom završavaju sve obaveze

Konačno petak! Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan u ovoj nedeljli?

Konačno petak!, foto: Depositphotos/konradbak
Konačno petak!, foto: Depositphotos/konradbak
.

OVAN

Dan je odličan prvo za planiranje a onda i akciju oko putovanja, sastanaka ili dogovora. Osećaćete se lako i rasterećeno, kao da ste veći deo problema ostavili za sobom. Spremni ste da neke svoje utvrđene stavove promenite zarad voljene osobe.

BIK

Današnji dan vam donosi mogućnosti da napravite konkretnije pomake u svojim poslovnim relacijama, ali i da pokrenete planove koji su vam bitni. Danas ste angažovani i prilagodljivi, pa ćete lako ostvariti i zadovoljavajući odnos sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Danas vam stoje mogućnosti za zaradu, ali će biti potrebno dosta vašeg truda i angažovanja oko ovog posla. Veliku podršku imate i od prijatelja, ali i od emotivnog partnera. U njima ćete nalaziti dovoljno snage i podsticaja za sve ono što vam je potrebno da pokrenete.

RAK

Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promeniti kod sebe, ali i u svom pristupu ka poslovnim saradnicima. Možete dobiti veoma značajne uvide koji će vam pomoći na dalje. Promenljivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji sa kojima biste danas trebali da se vidite.

.

LAV

Danas će vas dosta toga navoditi na razmišljanja – šta radite kako treba, gde su vaše greške i šta možete učiniti da biste popravili situaciju u poslovnom segmentu... Prijatelj vam može pomoći da rešite neke dileme. Pojedini Lavovi sve više razmišljaju o pokretanju tajnog emotivnog odnosa.

DEVICA

Dan kada će vam sve ići lakše od ruke nego inače. Posvećeni ste svojim obavezama, a dogovori sa saradnicima i kolegama su konkretni i lako ostvarivi. Dobro ste raspoloženi i kada je emotivni segment u pitanju. Sa partnerom sada možete napraviti planove koji se tiču zajedničkog odmora, putovanja.

VAGA

Današnje planetarne pozicije vam odgovaraju u svakom životnom segmentu. Generalno ste dobro raspoloženi, lako ostvarujete komunikaciju sa onima koji su vam bitni i sve vam ide od ruke. Vreme je da se angažujete više u svojim emotivnim relacijama ili pokrenete ka osobi koja vam je simpatična.

ŠKORPIJA

Najviše će vas danas pokretati pitanja koja se vezuju za finansijski deo ili za privatne obaveze. Možete dobiti vesti o značajnijem prilivu ili pokrenuti jaku saradnju, dogovor. Više vam prija da na miru, izdvojeni od svih, razmislite o svemu što vam se dešava u emotivnom delu.

.

STRELAC

Jake pozicije da pokrenete pitanja koja vas interesuju, ali će biti potrebno da savladate unutrašnju nesigurnost i dileme. Ne možete večno razmišljati o tome da li je pravi trenutak ili nije. Usudite se da krenete u realizaciju, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment.

JARAC

Danas i obaveze ali i ono što ste namerili možete završiti brže i lakše nego što ste planirali. Neke osobe se mogu izdvojiti kao pouzdani saradnici i ljudi na koje možete da se oslonite. Sa voljenom osobom izađite u omiljeni restoran i opustite se.

VODOLIJA

Danas vam je lako da budete angažovani, jer vam je raspoloženje bolje nego inače, osećate se poletno i spremno da se uhvatite ukoštac sa bilo kojim tipom obaveza. Svojom duhovitošću zarazićete i one sa kojima dolazite u kontakt – širite dobro raspoloženje i smeh oko sebe!

RIBE

Odličan je trenutak da isplanirate poteze i napravite dobru organizaciju svojih obaveza. Brinete se da li ćete imati dovoljno vremena za sve, ali što se više opterećujete – manje ćete uraditi. Sve ste opušteniji u komunikaciji sa jednom osobom i shvatate da vam se polako „podvlači pod kožu“.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.