Astro

Petak je: Lavovi se preispituju, Vodolije šire dobro raspoloženje, a Device s lakoćom završavaju sve obaveze

Konačno petak! Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan u ovoj nedeljli?

23.08.2019. - 07:30h
Konačno petak!
Konačno petak!foto: Depositphotos/konradbak

OVAN

Dan je odličan prvo za planiranje a onda i akciju oko putovanja, sastanaka ili dogovora. Osećaćete se lako i rasterećeno, kao da ste veći deo problema ostavili za sobom. Spremni ste da neke svoje utvrđene stavove promenite zarad voljene osobe.

BIK

Današnji dan vam donosi mogućnosti da napravite konkretnije pomake u svojim poslovnim relacijama, ali i da pokrenete planove koji su vam bitni. Danas ste angažovani i prilagodljivi, pa ćete lako ostvariti i zadovoljavajući odnos sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Danas vam stoje mogućnosti za zaradu, ali će biti potrebno dosta vašeg truda i angažovanja oko ovog posla. Veliku podršku imate i od prijatelja, ali i od emotivnog partnera. U njima ćete nalaziti dovoljno snage i podsticaja za sve ono što vam je potrebno da pokrenete.

RAK

Dobar je momenat da razmislite o tome šta biste mogli promeniti kod sebe, ali i u svom pristupu ka poslovnim saradnicima. Možete dobiti veoma značajne uvide koji će vam pomoći na dalje. Promenljivo raspoloženje vam mogu popraviti prijatelji sa kojima biste danas trebali da se vidite.