Astro

Ovnovi - nemojte bez potrebe da kopate po prošlosti, Vage - kucnuo je čas da ispunite ono što ste davno obećali…

Blizanci se drže pravila, da bude sve u roku.

25.08.2019. - 07:30h
Obećano - ispunjeno
Obećano - ispunjenofoto: Depositphots/EdZbarzhyvetsky

OVAN

Nemojte previše preispitivati svoje postupke iz prethodnog perioda, naročito ako su one vezane za emotivnog partnera ili člana porodice. Umesto da se vraćate u prošle probleme, bolje im sada pokažite koliko vam znače i koliko vam je stalo do njih.

BIK

Pomalo ste umorni i statični i najviše će vam odgovarati da danas provedete vreme kod kuće, okruženi osobama koje volite. Ako vam ta varijanta ne odgovara, razmislite o tome da sa dragim osobama odete do obližnjeg izletišta. Provešćete se dobro i biti bolje volje.

BLIZANCI

Verovatno danas imate više društvenih obaveza na kojima ste obećali da ćete se pojaviti. Teško će vam biti da uklopite sve ovo i računajte slobodno na to da ćete se na kraju dana osećati kao izduvan balon. No, ipak ste završili sve ono što ste planirali – i to je nešto.

RAK

Razmišljate o nekome ko možda nije blizu vas ili sa kim ste odavno prekinuli kontakt. Moguće je da će vas danas uhvatiti potreba da se javite, da pošaljete poruku, da toj osobi na bilo koji način date do znanja da je niste zaboravili. Razmislite dobro pre nego što nešto uradite....