Vage danas "hvataju krivinu" ne bi li im vikend počeo ranije, ali zato Strelčevi u poslu nalaze izgovor za sve!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

Vage danas posao uopšte ne zanima..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Vage danas posao uopšte ne zanima..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

OVAN

Pred vama je dan kada će biti potrebno da se više posvetite svojim relacijama u poslovnom segmentu. Potrebno je usaglašavanje sa partnerima i saradnicima, ali sa malo truda i volje – možete doći do dobrog rešenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno je ovo dobar i strastven dan.

BIK

Nadali ste se uspehu nekih pregovora, ali sada shvatate da ćete možda postići i više od očekivanog izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poverenje prema vama. Dan je odličan za izlazak sa voljenom osobom, a ako ste sami, na nekom društvenom okupljanju se možete provesti baš dobro!

BLIZANCI

Evidentno je da morate da se više potrudite oko situacija koje želite da pokrenete, ali nemojte žaliti truda jer vam se može itekako isplatiti. Dobar je momenat i da se aktivirate prema nekome ko vam se dopada. Komunikacija može teći glatko i bez zastoja.

RAK

Iako nenamerno, svojim postupcima danas provocirate druge. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili da do ove situacije dođe. Neki put ne želimo da vidimo da je greška do nas. Odličan momenat za komunikaciju sa osobom koja vas jako privlači.

.

LAV

Uhvatilo vas je neko čudno raspoloženje i teško izvršavate obaveze koje su pred vama. Na svu sreću, pa će saradnici i kolege imati dovoljno razumevanja i biti spremni da vam priskoče u pomoć. Voljena osoba se danas dosta angažuje oko vas, prepustite se i uživajte.

DEVICA

I današnji dan donosi gomilu stvari kojima se morate posvetiti, ali ćete sve uspevati da završite na jedan lagan i opušteniji način. U dosta ste dobrom raspoloženju i zbog emotivne situacije – moguće je da vas očekuje susret sa voljenom osobom i jedva čekate da je vidite.

VAGA

Danas se morate više angažovati oko jednog dogovora, iako biste najradije zbrisali sa posla i ostavili sve obaveze za neki drugi dan. Ne kukajte unapred, ovo ćete završiti lakše nego što ste mislili. Raspoloženje vam je odlično i podelite ga sa partnerom i dragim osobama.

ŠKORPIJA

Sve u poslovnom segmentu se danas odvija nekim uobičajenim tokom. Malo vas muči jedan razgovor ili problemi sa papirima, ali ovo je sve rešivo. Potreba da se više opustite i odmorite i moguće je da ćete se najbolje osećati kod kuće. Blagi nesklad u odnosu sa voljenom osobom.

.

STRELAC

Bacili ste se na rešavanje zaostalih obaveza ili arhiviranje dokumentacije. Niste baš u pravom raspoloženju za kontakt sa drugim ljudima, pa vam više odgovara da se povučete i zatrpate poslom. Sve više shvatate da će neka pitanja morati da dođu na dnevni red u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Bojite se da ste zakasnili po pitanju dogovora i poslovnih obaveza, ali to je samo vaš strah, a ne realno stanje. Potrudite se koliko možete i nešto od ovog već možete završiti do kraja dana. Neko koga interesujete očekuje više aktivnosti sa vaše strane, ali vi trenutno niste spremni na to.

VODOLIJA

I sami znate da u impulsivnosti napravite greške očas posla, pa se potrudite da danas baš ne bude takav slučaj, naročito kada su u pitanju dogovori i komunikacija sa poslovnim saradnicima. U odnosu sa voljenom osobom pokažite više razumevanja.

RIBE

Dobri planovi, dobre ideje. Doduše, možda nije pravi momenat da ih realizujete, ali i taj trenutak će doći, i to već naredne sedmice. Sada se samo usmerite na to da ih dobro razradite. Neko vam se uvukao u misli, a sa ovom osobom moguća je I jača komunikacija tokom dana.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.