Astro

Vage danas "hvataju krivinu" ne bi li im vikend počeo ranije, ali zato Strelčevi u poslu nalaze izgovor za sve!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

22.08.2019. - 07:30h
Vage danas posao uopšte ne zanima...
Vage danas posao uopšte ne zanima...foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Pred vama je dan kada će biti potrebno da se više posvetite svojim relacijama u poslovnom segmentu. Potrebno je usaglašavanje sa partnerima i saradnicima, ali sa malo truda i volje – možete doći do dobrog rešenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno je ovo dobar i strastven dan.

BIK

Nadali ste se uspehu nekih pregovora, ali sada shvatate da ćete možda postići i više od očekivanog izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poverenje prema vama. Dan je odličan za izlazak sa voljenom osobom, a ako ste sami, na nekom društvenom okupljanju se možete provesti baš dobro!

BLIZANCI

Evidentno je da morate da se više potrudite oko situacija koje želite da pokrenete, ali nemojte žaliti truda jer vam se može itekako isplatiti. Dobar je momenat i da se aktivirate prema nekome ko vam se dopada. Komunikacija može teći glatko i bez zastoja.

RAK

Iako nenamerno, svojim postupcima danas provocirate druge. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili da do ove situacije dođe. Neki put ne želimo da vidimo da je greška do nas. Odličan momenat za komunikaciju sa osobom koja vas jako privlači.