Astro

Ovnovima danas ništa ne ide po planu, Blizanci ne znaju "gde udaraju" od obaveza, a Lavovi drame bez potrebe...

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

21.08.2019. - 07:30h
Blizanci ne znaju 'gde udaraju' od obaveza...
Blizanci ne znaju "gde udaraju" od obaveza...foto: Depositphotos/genious2000de

OVAN

Tokom ovog dana situacije će same od sebe iskakati potpuno neočekivano i jedino što možete da uradite jeste da rešavate stvari u hodu. Pripremite se na iznenadne promene koje ne moraju automatski biti loše. Voljena osoba će vas blago iznervirati svojim postupcima....

BIK

Žurite da završite poslovni dogovor, ali čini mi se da ćete konačnu realizaciju ipak morati da sačekate. Nadate se dobijanju dobrih vesti, ali informacije nikako ne dolaze do vas. Ako se malo opustite u odnosu sa voljenom osobom, možete imati neke lepe i strasne trenutke.

BLIZANCI

Pred vama je dan sa velikom količinom obaveza i sa kratkim rokovima za završetak. Kako ćete vi uspeti da odradite sve ono što je pred vama – to samo vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam je simpatična ste možda podboli svojim izjavama – pokušajte da ovo danas ispravite.

RAK

Neprijatna komunikacija sa poslovnim saradnikom ili nadređenom osobom. Možda ste zabrinuti kako će se ovo odraziti u vašem odnosu na dalje, ali smatram da nemate većih razloga za to. Sve će „leći na svoje mesto“ brže nego što mislite. Nešto bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.