Astro

Vage danas ne znaju gde će od obaveza, Škorpije ruše sve pred sobom, a napeti Strelčevi pridikuju partneru

Šta su vama zvezde priredile za danas?

20.08.2019. - 07:30h
Vage danas ne znaju gde će od obaveza...
Vage danas ne znaju gde će od obaveza...foto: Depositphotos/TarasMalyarevich

OVAN

Pred vama je dosta solidan dan u poslovnom segmentu, jer se neke vama bitne situacije polako rešavaju. Moguće je i da dobijete vesti o novčanom prilivu. Dobar je trenutak da se aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.

BIK

Vaši se planovi danas odvijaju stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete neke manje promene. Zbunjuju vas postupci saradnika ili nadređenog. U emotivnom segmentu preovlađuje promenljivo raspoloženje. Čas ste opušteni, čas pod pritiskom....

BLIZANCI

Dosta ste aktivni, rasterećeni i u lako rešavate bitna pitanja. Ipak, bilo bi dobro da uzmete malo vremena i za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete onoliko vremena sa voljenom osobom koliko biste želeli.

RAK

Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa poslovnim saradnikom koji vam je veoma važan ili sa kojim biste želeli da ostvarite dublji kontakt. Vreme je da iznesete svoje predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja i stabilnosti. Intenzivan susret sa voljenom osobom.