Astro

Vodolije i Lavovi uživaju, a Ovnovi i Rakovi samo negoduju: Kako vaš znak podnosi letnje vrućine?

Neki horoskopski znaci obožavaju leto i sunce, a neki bi od letnjih radosti rado pobegli na hladni Severni pol. Proverite kako koji znak Zodijaka podnosi letnje vrućine.

19.08.2019. - 20:00h
Ko uživa, a ko se samo žali?
Ko uživa, a ko se samo žali?foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

Ovan
Ako na vreme ne pobegnu od sunca, prvo će ''eksplodirati'' njihovo strpljenje, a ako u njihovoj blizini nema klime ili ventilatora onda je najbolje pustiti ih na miru dok se vrućina ne ublaži.

Bik
Bikovi su pravi hedonisti i neće dopustiti da im vruće leto stoji na putu do uživancije. Možete ih naći u debeloj hladovini ili u sobi s klima uređajem kako leže zavaljeni na kauču dok pijuckaju omiljeni hladni napitak ispred televizora.

Blizanci
Takođe ne podnose najbolje velike letnje vrućine. Nikako im se ne izlazi tokom dana, pa će društvo pozvati kod sebe, ali će zato predvečerje i spuštanje temperatura iskoristiti za odlazak na neku zabavu.

Rak
Senzibilniji rakovi teško se prilagođavaju visokim temperaturama zbog kojih postaju razdražljivi i neraspoloženi. Bez obzira da li se nalaze na moru, jezeru ili reci, bitno im je samo da su s porodicom ili dobrim prijateljima.

Lav
Samouvereni lavovi dobro podnose vrućine. Leto je lavovima dobra prilika da skinu višak odeće sa sebe i pokažu svoje atribute kojima se ponose.

Devica
Tokom leta device ćete najčešće videti negde u hladu, skrivene ispod šešira širokog oboda koji ih štiti od sunčevih zraka. U tom trenutku verovatno će na sebe nanositi losion za sunčanje s faktorom 50. Sunčanje je za njih gubitak vremena i velika pretnja za zdravlje.,