Astro

Vreli horoskop: Koji znak je vaš idealan partner u seksu?

U krevetu s Bikom čeka vas duga predigra, a Vage traže seksi scenografiju, lepršavi donji veš i senzualnu muziku. Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znacima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet proveriti šta kažu zvezde.

24.08.2019. - 20:00h
Koji znak je vaš idealan partner u seksu?
Koji znak je vaš idealan partner u seksu?foto: Depositphotos/konradbak

OVAN

Asertivni i pomalo agresivni, ovnovi traže pobedu. Češće su lovci, nego ulov, a za svoje seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nežnosti vole masiranje glave.

Najbolji spoj: Lav, vaga, devica, škorpija.

BIK

Više senzualni, nego seksualni. Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.

Najbolji spoj: Škorpija, rak, devica, jarac.

BLIZANCI

Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, strelac, vodolija

RAK

Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju šta godi njihovom partneru. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.

Najbolji spoj: Bik, lav, jarac, ribe.