Astro

Ovnovi i Blizanci danas su orni za rad, a izgleda da su Bikovi zaboravili da je vikend prošao...

Šta su vama zvezde priredile za prvi radni dan u novoj nedelji?

19.08.2019. - 07:30h
Ovnovi i Blizanci danas su orni za rad...
Ovnovi i Blizanci danas su orni za rad...foto: Depositphotos/Diem.ph

OVAN

Ponedeljak vam donosi jaku energiju, želju za akcijom i sada možete uspešno pokrenuti pitanja dokumentacije, dogovora... U toku današnjeg dana ćete biti nešto impulsivniji nego inače, pa ne reagujte prebrzo u svojim bitnim poslovnim i emotivnim relacijama.

BIK

Moguće je da vas tokom današnjeg dana suviše opterećuje problematika oko dogovora sa važnim saradnicima. Ne brzajte u izjavama da ne biste pokvarili sebi šanse za uspeh. U odnosu sa voljenom osobom merite reči, možete je nehotice uvrediti ili povrediti.

BLIZANCI

Današnji dan vam donosi aktivnost, dobro raspoloženje i osećaj da vam okolnosti idu na ruku i da ste nezaustavljivi. Neke povoljne situacije će vas dodatno ubrzati. Intenzivno razmišljate o osobi koju ste upoznali preko prijatelja. Moguć je kontakt tokom dana.

RAK

Kolega vam danas može izložiti jedan plan, o kojem bi svakako vredelo razmisliti. Pomalo ste impulsivni pa me ne bi iznenadilo da se odmah aktivirate po ovom pitanju. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača. Dosta intenzivan kontakt danas.