Astro

Danas se Ovnovima i Rakovima smeše nove poslovne prilike, Ribe su na izmaku snaga, Lavovima konci izmiču iz ruku...

Poslednji radni dan, i prilično dobre poslovne šanse za veći broj horoskopskih znakova. Nekima ne cvetaju ruže...

16.08.2019. - 07:07h
foto: Depositphotos/Y-Boychenko

OVAN

Jedna osoba pokušava danas da vas pridobije za svoje planove. Saslušajte šta ima da vam kaže, možda biste i mogli da napravite neki konkretniji posao sa njom. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice. U emotivnom segmentu se osećate dobro.

BIK

Neko vam može dojaviti informacije koje su jako povoljne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se eventualno ne razočarate kasnije. Prijatelj vas moli za jednu uslugu. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje. Prija vam cela situacija.

BLIZANCI

Danas će vam u poslovnom segmentu trebati velika pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u jako dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti i neke sitnije greškice iz prethodnih dana.

RAK

Svesni ste da ste na domak bitnih poslovnih promena i ubrzavate tempo u poslovnom segmentu. Ako ne u toku današnjeg dana – sutra vam stižu informacije koje toliko dugo očekujete. Dan je odličan za emotivna dešavanja. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.