Astro

Oko Lavova obleće bivši, Vage pritiska rutina, a neki znaci razmišljaju samo o izlasku i zabavi…

Da li ste među znacima koji će se večeras ludo zabaviti?

17.08.2019. - 07:30h
Zabavite se
Zabavite sefoto: Depositphotos/Syda_Productions

OVAN

Sa nestrpljenjem očekujete odgovor od poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike u nekom drugom periodu. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, dok biste vi pre da izađete negde zajedno.

BIK

Vreme je da se posvetite obavezama, ali ni malo niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom, letargičnom stanju i najradije biste se izvalili i odremali tokom celog dana. I partner ima neke stvari koje mora obaviti pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.

BLIZANCI

Dobro je što su vam poslednjeg radnog dana pale na pamet obaveze koje ste trebali već da završite. No, vodite se principom – bolje ikad nego nikad, i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku od strane poslovnog saradnika. Emotivno – dobar dan.

RAK

Danas ste u kontaktu sa izuzetno napornim ljudima koji vam u potpunosti oduzimaju energiju. Uhvatilo vas je neko statično I mutno raspoloženje, a ni sami ne znate zašto. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba.

LAV

Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti, mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. Teško vam je da se posvetite obavezama jer su vam misli na drugoj strani. U emotivnom segmentu - kontakt sa bivšim partnerom. Ni sami ne znate kako da odreagujete.