Astro

Ljubazni ili arogantni? Rakovi se postavljaju previše prijateljski, Vage izbegavaju dramu...

Kako se ponašate kada nekog volite, da li ste tvrdoglavi, posvećeni ili ljubomorišete? Zvezde imaju odgovore na ova pitanja. Saznajte kako se ponašate prema drugima na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

15.08.2020. - 20:00h
Ljubaznost im je jača strana
Ljubaznost im je jača stranafoto: Depositphotos/Ivanko1980

Ovan

Ovnovi imaju ogromno samopoštovanje i ne postoji ništa što ih usporava. Iako su čvrsti i izgledaju bahato i arogantno prema drugima koji ih ne poznaju baš najbolje, definitivno su posvećeni onima koje vole. U svakom slučaju, zaštitiće ih i brinuti se o njima.

Bik

Bik je najtvrdoglaviji znak zodijaka. Oni znaju šta rade. Imaju dobru radnu etiku i vole da se prepuštaju lepšim životnim stvarima. Obično se ne otvaraju preterano, ali veruju onima koji su im bliski. Dakle, osećajte se posebno ako vam dopuste da vidite drugu stranu njih.

Blizanci

Blizanci poseduju podeljenu ličnost. U nekim trenucima će biti komunikativni i veoma druželjubivi, dok će se u drugim ponašati totalno suprotno. Imaju harizmatičnu i zadivljujuću ličnost kojom privlače ljude. Obično su topli i prijateljski raspoloženi, ali neće vam se lako poveriti.

Rak

Iako se Rakovi na prvi pogled čine previše osetljivim i pouzdanim, sve što žele je da su voljeni. Teško je razumeti njihovu ličnost. Oni mogu biti previše prijateljski raspoloženi sa nekom osobom dok se istovremeno muče da se otvore toj istoj osobi. Oni su istovremeno prijateljski i ranjivi.

Lav

Vole da se nalaze u centru pažnje i kada im se ljudi dive. Ali, nakon što ih upoznate shvatićete da su oni najnesebičnije i dobrodušne osobe koje ćete ikada upoznati. Međutim, njihova nezavisna ličnost ih čini teško pristupačnim.