Astro

PET najboljih u flertu: Ovi horoskopski znaci najlakše osvajaju ženska srca!

I dok neki muškarci uopšte ne znaju sa ženama, drugi mogu da osvoje koju god požele.

06.08.2020. - 19:30h
foto: Depositphotos/VitalikRadko

Astrolozi tvrde da na sposobnosti flertovanja utiče i horoskopski znak, a u ovim znakovima rađaju se najveštiji zavodnici:

Ovan

Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Takođe, muškarci rođeni u ovom znaku pružiće vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi nedeljama, a upornošću i stilom sigurno će uspeti da je osvoje. I u krevetu će ovaj muškarac biti velikodušan pa će vam pružiti najviše što može, ali isto to će očekivati i od vas. Drugim rečima, on pruža, ali i zahteva obožavanje.

Vaga

Muškarac Vaga osvojiće vas sa puno stila, šarma i raskoši. Vage uživaju u intimnim trenucima sa partnerom i žele da od njih čuju nežne reči, ali očekuju i da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci smatraju se velikodušnim ljubavnicima, i zbog to im treba i odgovarajuća partnerka, koja će moći da ih prati u svemu.