Astro

Bikovi, danas jedan kolega pokušava da vam se predstavi kao prijatelj - ne nasedajte! Strelčevi dobijaju neočekivanu pomoć!

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji za pojedine astro pripadnike, dok će drugi zaista uživati!

14.08.2019. - 08:10h
foto: Depositphotos/ersler

OVAN

Neko želi da sasluša vaše predloge. Spremite se da obavite ozbiljan poslovni razgovor, ali ne očekujte odmah odgovor. Rezultate ćete znati tek za par dana. Dobra atmosfera u kontaktu sa emotivnim partnerom. Oboje ste raspoloženi i u pravom elementu.

BIK

Provalili ste da se neko od kolega ponaša kao da vam je prijatelj, pokušavajući da otkrije stvari koje ga u vezi vašeg privatnog života interesuju. Ne nasedajte, jer će brzo pokazati svoje pravo lice. Voljena osoba će se aktivirati u popodnevnim satima, sa pravim predlogom za zajednički izlazak.

BLIZANCI

Pozitivan odgovor po pitanjima koja su vam bitna dobićete u popodnevnim satima. Shvatate da su se neke pozitivne promene pokrenule i nestrpljivi ste da se što pre bacite u akciju. Iznenadite voljenu osobu pozivom za izlazak, umeće da vam uzvrati na pravi način.

RAK

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji, kao da sagovornik i vi niste na istim talasnim dužinama. Potrudite se da budete jasni da bi vas druga strana razumela. Vrlo intenzivna osećanja u odnosu sa voljenom osobom. Neophodno vam je da odvojite malo vremena samo za vas dvoje.