Astro

Prštaće na sve strane: Venera u Lavu razbuktaće plamen u ljubavnim životima većine znakova

Ovog meseca horoskop ima samo dobre vesti. Sva zaostala osećanja koja vam je možda nametnula sezona raka uglavnom su nestali (ili su u svojoj završnoj fazi), a uzbudljiva i seksi sezona Lava već je u punom jeku.

13.08.2019. - 20:00h

Lav

Venera u vašem znaku definitivno znači mnogo više sreće za vas. Osećaćete se luksuzno i volećete svoj život više nego u bilo kom drugom periodu ove godine. Sutra vas očekuje vaš najuzbudljiviji dan u godini, iskoristite ga mudro! Sećate se onog slatkog frajera(devojke) kojeg već dugo pokušavate da pozovete na dejt? E pa sutra bi mogao biti dan kada će vam to konačno poći za rukom.

Devica

Venera u lavu donosi snažnu energiju koja će vas navesti na više tetošenja samog sebe i potrebe za ugađanjem. Ovo bi moglo da bude dobro vreme da se rešite svih toksičnih odnosa u svom životu, od onih prijateljskih do onih ljubavnih. Jednom kada očistite svoj životni prostor od negativne energije, osećaćete mnogo više prostora za nove ljude (pa tako i ljubavne avanture).

Vaga

Venera je omiljena planeta vašeg znaka, a u sezoni lava povezana je sa snovima, dobrom srećom i zajedništvom. Ovaj mesec za vas je posebno fantastičan, zabavljaćete se s dobrim starim prijateljima, a upoznavaćete i nove i zanimljive ljude. Vaš znak je trenutno jedan od najpopularnijih u društvu, iskoristite to pametno i uživajte maksimalno.

Škorpija

Venera u lavu mogla bi da vam donese neka poboljšanja na poslovnom planu. Vaši poslovni odnosi deluju savršeno, svi vam se u kancelariji osmehuju i trenutno ste vrlo popularna osoba o kojoj niko ne može da kaže ništa loše. Vaši šefovi definitivno su primetili vaš trud i naporan rad. Ovog meseca to će posebno doći do izražaja, a nakon toga moglo bi vam se osmehnuti i neko unapređenje.