Astro

Ovnove danas očekuje ljubomorni ispad partnera, Rakovima sve ide na živce, Vage flertuju!

Danas je pred vama uzbudljiv dan!

13.08.2019. - 07:00h

LAV

Neke vesti ili poziv stižu neočekivano, toliko da će vam trebati vremena da se malo priberete i saberete utiske. Da se razumemo – ovo su svakako dobre novosti, ali će vas prodrmati. Sa emotivnim partnerom strast, a slobodni se danas mogu upustiti u neobaveznu avanturu.

DEVICA

Pred vama je jedan dosta plodonosan dan u poslovnom segmentu. Vi ćete biti na visini zadatka, lako završavati obaveze, a povremena nervoza od strane saradnika će se odbijati od vas. Iznenadan trošak. U ljubavi ne razmišljajte preterano, izvedite voljenu osobu na ručak ili na večeru.

VAGA

Svesni ste da se neko od saradnika ne ponaša baš korektno prema vama, ali nemate nameru da se svađate i raspravljate. Okrenućete se svojim obavezama. U emotivnom segmentu će biti nekih nezaboravnih momenata. Lako osvajate svojom pojavom, flertovanje i dobra zabava.

ŠKORPIJA

Danas je bitno da donesete odluku u vezi posla, ali veći deo dana ćete se lomiti, jer niste sigurni šta da uradite. Pokušajte da se povučete od obaveza da biste mogli da razmišljate hladne glave. Niste sigurni kako da odreagujete na udvaranje jedne osobe.