Astro

Ovnove danas očekuje ljubomorni ispad partnera, Rakovima sve ide na živce, Vage flertuju!

Danas je pred vama uzbudljiv dan!

13.08.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/gpointstudio

OVAN

I danas će vas u poslovnom segmentu pratiti mnogo dešavanja i obaveza koje čekaju samo na vas. Nervoza je prisutna, nemojte svojim insistiranjem na nečemu da izazovete stresne situacije i sebi i drugima. Voljena osoba vas može optužiti ili ljubomorisati bez povoda.

BIK

Puno iznenadnih situacija, od kojih će neke biti izuzetno pozitivne, ali bi vas pojedine mogle i iznervirati. Pripremite se da sve što dođe pred vas rešavate u hodu. Danas je moguće flertovanje preko posla. U svakom slučaju – ovo će vam biti zanimljiv I brz dan.

BLIZANCI

Kolege koje su na radnom mestu duže od vas danas će pokušavati da vam „sole pamet“ i uče vas poslu. Ne budite zajedljivi, već saslušajte – možda imaju i ponešto pametno da kažu. Danas je moguć iznenadan poziv od starog prijatelja ili nekoga koga dugo niste videli.

RAK

Danas je pred vama uzbudljiv dan, a pod tim „uzbudljiv“ podrazumevam da će vam verovatno dosta toga ići na živce. Neki kućni problemi, nemogućnost da se dogovorite sa partnerom, a čini mi se da će se i neko od prijatelja pokazati prilično nekorektno. A na poslu ćete morati da žurite na sve strane...