Astro

Bikovi danas imau dobru mogućnost za zaradu, Device potpisuju važan ugovor, Vodolije sa nestrpljenjem očekuju jedan susret...

Početak nove radne nedelje za neke horoskopske znake značiće nove poslovne šanse i mogućnost za dodatnu zaradu. A nekima će se posrećiti na emotivnom planu!

12.08.2019. - 07:16h
foto: Depositphotos/AntonMatyukha

OVAN

Odličan odnos sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumevanja za vas, biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje, razumevanja i prisutnosti.

BIK

Neko vas je svojom primedbom naterao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi u prethodnom periodu bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan sumnjičavošću i preteranim razmišljanjima. Dobre mogućnosti za zaradu. Intenzivna komunikacija sa suprotnim polom.

BLIZANCI

Odlično se osećate i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati savršeno. Vaše raspoloženje je zarazno i uspećete da sve oko sebe animirate i nasmejete. Očekujte iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete. Možda bi vredelo pokušati...

RAK

Rešili ste da uvedete promene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite da se trudite oko nečega (ili nekoga) pošto vidite da je sve to što preduzimate manje više uzaludno. Dan odličan za fine trenutke u okviru porodice.