Astro

Bikovi danas imaju šansu da brzo reše probleme na poslu; Device -samo mirno i polako, Ribama reči voljene osobe odjekuju ušima!

Ni malo jednostavan petak! Pre nego što se prepustite čarima vikenda, treba prebroditi dan pun preokreta!

09.08.2019. - 07:16h

STRELAC

U odličnom ste raspoloženju za posao. Imate još uvek svoje nedoumice i opterećujete se nekim potezima saradnika, ali ćete se truditi da ovo potisnete i okrenete se obavezama. Partner trenutno pokušava da vas ubedi u svoju ljubav i vernost, ali vi i dalje sumnjate i nesigurni ste.

JARAC

Situacija iz prethodnog dana još uvek će pomalo uticati na vas, ali stvari polako kreću ka stišavanju. Kolege se sklanjaju od vas, jer ne žele da dožive istu situaciju kao juče. Danas se opustite i pokušajte da unesete bolje raspoloženje i u svoje poslovno okruženje, ali i u kontakt sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Neki privatni problemi usporavaju vas u obavljanju vaših svakodnevnih obaveza, ali se trudite da ne utiču na vaš kvalitet rada. Nešto ste sporiji nego inače, pa ćete verovatno završavati stvari u poslednjem trenutku. Odlično raspoloženje i dobar kontakt sa voljenom osobom, opušteni ste.

RIBE

Imate osećaj da ste bez snage i energije, kao „izduvan balon“ i otaljavaćete svoje poslovne obaveze, nadajući se da oni oko vas neće primetiti da vam nije ni do čega. Neke reči voljene osobe i dalje vam odjekuju u ušima i ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.