Astro

Bikovi danas imaju šansu da brzo reše probleme na poslu; Device -samo mirno i polako, Ribama reči voljene osobe odjekuju ušima!

Ni malo jednostavan petak! Pre nego što se prepustite čarima vikenda, treba prebroditi dan pun preokreta!

09.08.2019. - 07:16h

LAV

Da preterujete u nekim situacijama, to je više nego očigledno, ali da tokom današnjeg dana možete završiti više nego što se od vas očekuje – i to je jasno. Zato će vam drugi i oprostiti na vašoj povremenoj pretencioznosti....Partner smatra da previše pričate, a premalo radite na poboljšanju vašeg odnosa.

DEVICA

U prvom delu dana verovatno nećete znati gde ste od obaveza koje su vas okupirale sa svih strana. Samo mirno i polako, rešavajte jedno po jedno, drugi deo dana je neuporedivo bolji, a tada ćete imati i dovoljno dobrog raspoloženja i poleta za susret sa voljenom osobom.

VAGA

Previše očekujete od nekih ljudi i nije ni čudo što se razočarate. Obećanje koje vam je dato teško da će biti ispunjeno, ili će to biti delimično. Pređite preko ovoga, nema potrebe da se nervirate. Još uvek se niste oslobodili sumnji kada je voljena osoba u pitanju i budno pazite šta ona radi i kako se ponaša.

ŠKORPIJA

Iako ste još uvek dosta uznemireni dešavanjima iz prethodnog dana, ipak vidite da se situacija polako sređuje i stabilizuje. Nemojte se nervirati, opterećujete se oko nečega što ne možete promeniti. Napetost u komunikaciji sa voljenom osobom i dalje postoji, pređite preko nekih stvari...