Astro

Bikovi danas imaju šansu da brzo reše probleme na poslu; Device -samo mirno i polako, Ribama reči voljene osobe odjekuju ušima!

Ni malo jednostavan petak! Pre nego što se prepustite čarima vikenda, treba prebroditi dan pun preokreta!

09.08.2019. - 07:16h
foto: Depositphotos/Voyagerix

OVAN

Danas stvari u poslovnom segmentu polako dolaze na svoje mesto i uspećete da sredite ili zataškate neke napete situacije iz prethodnog perioda. Pravi je trenutak da postavite neka pitanja u svojim emotivnim relacijama, nema više razloga da čekate i oklevate.

BIK

Imate šansu da na lak i brz način sredite probleme u poslovnom segmentu, ali će biti potrebno da smanjite tvrdoglavost i pristanete na neke uslove. Vaša inicijativa sada može jako pokrenuti situaciju sa osobom koja vam se dopada. Angažujte se odmah još u prepodnevnim satima.

BLIZANCI

Neko vam nudi uslugu koja vam bi vam jako pomogla da rešite jedan problem u poslovnom segmentu, ali vi niste sigurni da li da ovo prihvatite ili ne. Nemojte razmišljati previše, jer ponuda neće trajati večno. Bolje ste raspoloženi u odnosu sa voljenom osobom, širite pozitivnu energiju.

RAK

Shvatate da je došlo vreme da se na drugačiji način postavite i prema problemima, ali i prema ljudima u poslovnom okruženju. Neko očekuje da preuzmete i deo njegovih obaveza, ali ovo u potpunosti iskulirajte. Niste dužni da pomažete nikome. Emotivno ste se digli, bolji odnos sa partnerom.