Astro

Bikovi su ove subote "dramski" raspoloženi, Rakovi su posesivni, Device pred važnim raspletom...

Ovnovi bi mogli baš danas da osvoje nekog na prečac.

10.08.2019. - 07:30h
ljubav
ljubavfoto: Depositphotos/Syda_Productions

DEVICA

U dosta ste boljem, ali i stabilnijem raspoloženju, pa će vam biti lako da sredite neke greške i propuste koje ste možda načinili prema saradnicima u prethodnim danima. Bilo bi divno kada biste popodne iskoristili da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i sredite jednu napetu situaciju.

VAGA

Poslovno okruženje danas vam donosi velike promene, pa ćete brzo zaboraviti da ste bili nesigurni po nekim pitanjima. Šanse koje vam se ukazuju zaista vrede i ne bi ih trebalo propustiti. Danas su naglašene mogućnosti za flertovanja, za nova poznanstva, čak i za neku neobaveznu avanturu.

ŠKORPIJA

Našli ste dovoljno mira u sebi i spremni ste da se drugačije postavite u nekim situacijama koje su vam unosile nemir u prethodnim danima. Osećate se odlično i imate stvari pod kontrolom. U susretu sa emotivnim partnerom ponovo pokazujete onaj najbolji deo sebe, raspoloženje i smeh.

STRELAC

Odličan je momenat da napravite neke promene u organizaciji poslovanja i na lakši način završite obaveze koje vas opterećuju. Neki ljudi će pokušavati da vas kritikuju, ali će se to odbijati od vas, ne želite da im posvetite ni malo pažnje. Izađite voljenoj osobi u susret po jednom pitanju.

JARAC

U savršenom ste raspoloženju i ponovo imate onaj osećaj da vas čekaju dobre stvari na vašem putu. Možda ovaj optimizam jeste preteran, ali vam je neophodan posle težih situacija iz prethodnih dana. Ljubav danas funkcioniše savršeno. Nova poznanstva mogu vam privući pažnju ukoliko ste usamljeni.

VODOLIJA

Potrebno vam je malo mira i tišine da biste razmislili i o svojoj situaciji u poslovnom segmentu, ali i da biste doneli odluke. Nemojte se opterećivati, odvojite deo dana i za sve ono vezano za emocije, jer neki dobri momenti čekaju na vas sa voljenom osobom. Usamljeni – pravac u izlazak večeras.

RIBE

Malo će vam biti problem da organizujete baš sve ono što ste zamislili, ali generalno – dan je pogodan za sređivanje poslovnih situacija i bićete vrlo zadovoljni svojim učiinkom. Potrebno vam je više vremena sa voljenom osobom i nećete odustati od svojih planova za zajedničku večeru ili čak kraći put.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.