Astro

Bikovi su ove subote "dramski" raspoloženi, Rakovi su posesivni, Device pred važnim raspletom...

Ovnovi bi mogli baš danas da osvoje nekog na prečac.

10.08.2019. - 07:30h
Romantično šaputanje
Romantično šaputanjefoto: Depositphotos/Syda_Productions

OVAN

Danas je potreban ozbiljan razgovor sa kolegama ili poslovnim saradnicima, da biste izvukli maksimum mogućnosti. Mnoštvo prilika I dobro raspoloženje. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Dan odličan za izlazak i nova poznanstva, možete osvojiti nekoga na prečac.

BIK

Vaše raspoloženje je neuporedivo bolje. Svesni ste da imate još mnogo obaveza i nezavršenih poslova ispred sebe, ali imate više nego dovoljno elana da biste ovo i priveli kraju. Dan je odličan za emotivni susret, pređite preko nekih sitnica i ne pravite dramu bespotrebno.

BLIZANCI

Danas je vaš uticaj u poslovnom okruženju neverovatan, i možete promeniti neke situacije za koje ste mislili da ih nikada nećete pomeriti sa mrtve tačke. Moguće je da će vas obaveze vući na više strana, ali uspevate da se snađete u svemu. Neko vam otvoreno pokazuje svoje interesovanje, prihvatite priču.

RAK

Možda niste u potpunosti sigurni da li je vreme da pokrećete neke priče i krenete ka ostvarenju svojih planova, ali vremena za čekanje više nemate. Savladajte trenutnu nesigurnost i aktivirajte se – proći ćete bolje nego što mislite. Malo ste posesivniji prema voljenoj osobi, sve zbog straha od gubitka.

LAV

Možda nije baš savršeno vreme za rešavanje nekih poslovnih obaveza, ali danas ste vi lično u dobrom raspoloženju, pa je potrebno da se aktivirate. Ako se danas od vas zahteva neka veća odgovornost, dobro razmislite da li možete da se nosite sa time. Mirno popodne i veče sa voljenom osobom.