Astro

Čeka nas seksi vikend: Blizanci, bivši će se povampiriti, Vage, konačno ćete opravdati reputaciju da vas prate bar tri udvarača...

Pogledajte šta svaki znak ponaosob očekuje ovog vikenda kada su seksi avanture u pitanju.

08.08.2019. - 20:00h
Tik-tak
Tik-takfoto: Depositphotos/surkov

Ovan

Ukoliko ste singl nemojte dozvoliti da vas posao sprečava da izađete i zabavite se. Planete vam spremaju neki zanimljiv susret koji nikako ne smete da propustite. Za one koji su u vezi, ovo je super vikend jer ćete biti puni energije, a sa Suncem i Venerom na vašoj strani neverovatan seks je zagarantovan.

Bik

Definitivno želite da izađete večeras i dobro se provedete. Ukoliko izađete u lokalni bar, imate šanse da upoznate nekog zanimljivog i seksi. Zauzeti, isplanirajte neki lep dejt. Imate potrebu i želju da se udvarate partneru, a on će vam se i te kako posle odužiti kod kuće.

Blizanci

Osećate da bi trebalo da ostanete kod kuće. Ali, nemojte da se iznenadite ako vam telefon iznenada zazvoni i vidite na ekranu ime bivšeg koji se "povampirio". Možda Merkur nije više retrogradan, ali oni koji su u vezi imaće susret sa prošlošću u vidu nekog bivšeg partnera ili stare svađe koja se nije završila. Pokušajte da izbegnete svaku moguću dramu.

Rak

Večeras vam preti opasnost da završite u krevetu sa nekim prijateljem. Budite pažljivi da u slučaju da ne nađete nekog nepoznatog partnera ne upropastite prijateljstvo. Vaše potrebe i potrebe partnera se mimoilaze. Prošli mesec je bio ispunjen svađama, ali sada je vreme da uradite nešto povodom toga. Budite iskreni sa vašim emocijama i razgovarajte sa partnerom.

Lav

Pa vama je ovo mesec kada slavite rođendan, tako da vam sve ide. Izgledate dobro, fantastično se osećate i svi se okreću za vama gde god da se pojavite. Ima li te osobe koja ne bi sa vama pošla kući večeras? Nema! Ako ste u vezi, pravo je vreme da pokrenete razgovor o braku, zajedničkom životu ili kupovini stana. Avgust je najromantičniji mesec u godini, pa iskoristite ga.